Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Jag slickade henne till orgasm

Jag var ute på en promenad och plötsligt såg jag henne framför mig. Hon jag var hemligt kär i. Vi gick på samma skola men i olika klasser. Hon heter Majken.

Jag gick fram till henne och vi började prata. Jag kände hur mina kinder blev röda och jag såg att hennes också blev det. Jag frågade om vi skulle hitta på något. Majken svarade att vi kunde åka ner till stranden och bada.

Nere på stranden såg vi att det var tomt, det fanns inte heller något omklädningsbås så vi klädde av oss framför varandra lite blygt. Vi såg på varandra att det var okej att kolla på varandras kroppar.

vi började bada

Vi tog på oss våra badkläder och började bada. Jag frågade om hon ville simma till mig och hon simmade och ställde sig på botten tätt intill mig.

Vi började kyssas, först lätt och sedan hårt och intensivt. Jag kände hur min kuk började växa och det märkte hon nog också. Jag frågade om hon ville följa med mig hem. Hon svarade ja och vi åkte hem till mig.

Vi pratade om sex

Vi pratade om sex och hon frågade om jag hade tappat oskulden. Jag svarade att jag inte hade gjort det och hon sa att hon inte heller hade det. Vi började hångla och hon frågade om jag ville testa att ha sex. Jag svarade, ja.

Majken tog av sig tröjan och jag gjorde samma sak. Hon tog ett tag om mina byxor och frågade om hon fick ta av dem. Det fick hon. Medan hon gjorde det så började jag knäppa upp hennes BH.

När brösten var fria började jag försiktig att klämma på hennes gudomliga bröst och hon började stöna.

jag sög på hennes bröst och pullade samtidigt

Allt flöt på bra och hon massera min kuk utanpå kalsongerna så att jag också började stöna. Hon tog av sig sina byxor. Jag började suga på hennes bröst och frågade om jag fick pulla henne samtidigt. Hon svarade ja och tog av sig trosorna. Jag trycket min hand mot hennes fitta, gnuggade handflatan mot alltihop och efter en stundstoppade in två fingrar i hennes våta fitta. De var så upphetsande när fingrarna gled in.

Till slut sa hon att hon var nära att komma, då slutade jag och hon frågade om hon fick runka av mig, jag stönade fram ett ja. Hon började långsamt men ökade sedan farten.

Hon började klämma lätt om mina bollar också och ganska snart var det bara för skönt. Jag kom i en underbar orgasm.

jag fick slicka henne

Sen frågade om jag fick slicka henne, hon stönade fram ett ja med sin sexiga röst. Hon särade på benen och jag började slicka henne. Hon visade hur jag kunde trycka mot fittan med tungan och ganska snabbt kom ho.

Vi skedade hela natten och det var inte sista gången vi hade sex.

/Vill ha sex

Till toppen av sidan