Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

På diskbänken

Jag står utanför dörren i säkert en minut innan jag vågar ringa på. Jag känner hur hjärtat bultar hårt i bröstet. När dörren öppnas blir jag besviken, där står ju inte Albin utan hans kompis Ibbe som han delar lägenheten med.

– Hej! Albin är inne i duschen men jag tror han är klar snart, säger han.

Jag har köpt pizzor till oss alla så efter att jag tagit av mig ytterkläderna följer jag efter Ibbe in till köket och ställer ifrån mig dem. Då hör jag badrumsdörren öppnas och hjärtat börjar slå snabbare igen.

När Albin kommer in i köket går det en rysning genom min kropp och ett leende växer snabbt fram. Hans mörka rufsiga hår är blött och runt midjan har han en handduk. Överkroppen är helt naken så min blick dras mot hans mage och bröst.

– Hej älskling! Jag ska bara byta om så kommer jag sen.

– Nej då, det tycker jag inte du behöver göra! Visst är han snygg som han är? säger Ibbe och skrattar till.

– Absolut, svarar jag med en lite ironisk röst trots att jag egentligen menar allvar.

– Okej, jag kan väl vänta en liten stund med att byta om då, säger Albin.

Han kommer fram och ger mig en puss. Hjärtat säger åt mig att ta tag i hans kropp, dra den hårt mot mig medans jag kysser honom passionerat. Men eftersom vi inte är ensamma måste jag hålla tillbaka den impulsen.

Vi skär upp våra pizzor. Ibbe blir klar och går äntligen iväg till sitt rum. Nu är jag ensam med Albin och kan inte motstå att slänga en till blick mot hans vackra kropp.

– Jag måste bara säga att jag älskar den där toppen, den är riktigt sexig på dig.

– Tack så mycket! Och jag gillar din outfit, säger jag och ler.

Äntligen så gör jag det jag längtat efter. Jag går fram mot honom och tar tag om hans midja. Hans läppar nuddar mina och snart möts även våra tungor. Jag står med ryggen mot köksbänken och Albin trycker sig närmre och närmre. Jag känner hans kuk bli riktigt hård.

Jag för mina fingrar först över hans axlar och sedan vidare upp för halsen mot hans hår. Jag skulle kunna hålla på i timmar, Men då hör jag plötsligt Ibbes dörr öppnas och hans steg rör sig mot köket. Snabbt vänder jag mig om och försöker se ut som att jag håller på med något annat.

Albin ställer sig snabbt så nära bänken som möjligt för att dölja sitt stånd. Jag tror Ibbe märker att stämningen är lite stel för han tittar lite konstigt på oss när han kommer in.

– Hej igen, jag tänkte bara hämta något att dricka, säger Ibbe.

– Jaha, det finns nog lite cola i kylen, svarar Albin.

– Toppen!

Jag och Albin möter blickar men jag tittar snabbt bort för vi båda är nära att skratta till.

– Okej nu ska jag lämna er ifred igen.

Ibbe går och kusten är klar. Så fort hans dörr stängs börjar vi kyssas igen och nu är det ännu mer intensivt. Albins djupa andning samtidigt som han tar på min rumpa gör mig riktigt kåt. Till slut kan jag inte stå emot utan jag drar av hans handduk och går ner på knä.

Jag börjar suga av honom. Jag har aldrig gjort det tidigare men för en gångs skull försöker jag lägga ifrån mig prestationsångesten och bara köra på känsla. Vi har varit tillsammans i flera månader men häromdagen var första gången vi hade sex.

Albin är lite äldre och lite mer erfaren medans jag aldrig ens hade kysst någon innan, så jag var lite nervös för vårt första sex. Han var helt förstående och respekterade verkligen det, men nu känns det som att vi har en del att ta igen. Jag hör att han får svårt att hålla tillbaka stönen.

– Vill du sätta dig på bänken? frågar han.

Det vill jag och sätter mig på bänken och drar honom till mig. Vi hånglar igen men nu är han helt naken och hans kuk är precis i höjd med mitt skrev. Han för fingrarna mot min gylf och frågar om det är okej. Det kunde inte varit mer okej och det säger jag till honom.
Han drar ner dragkedjan och greppar tag i midjan på jeansen. Jag lyfter mig upp lite så att han lyckas dra ner dem tillsammans med trosorna.

Albin går åt sidan och öppnar en låda som han börjar rota i. Jag undrar vad han håller på men när han får fram ett litet blått plastpaket förstår jag att det var kondom han letade efter. Han öppnar paketet och trär på kondomen. Plötsligt kommer jag ihåg att vi inte är ensamma i lägenheten.

– Tänk om Ibbe kommer! säger jag.

– Skit samma, jag orkar inte bry mig. Det enda jag bryr mig om just nu är jag vill känna din fitta runt min kuk, säger han.

Jag tar tag i hans axlar och kysser honom igen. Jag trycker mitt kön mot honom och känner hans kuk åka in i mig och jag vill bara skrika ut min lycka!

Jag håller i mig i bänken och vi stöter mot varandra gång på gång i långsam takt. Detta är ännu skönare än förra gången vi hade sex. Händerna som hållit om min midja tar nu tag i båda sidor av mitt ansikte. Jag för mina egna händer neråt och tar tag i rumpan som juckar fram och tillbaka mot mig, fortare och fortare. Då tar stötarna plötsligt slut.

– Ska vi gå ini sovrummet ändå, frågar Albin?

Jag tar med mina byxor som hamnat på golvet. Vi näst intill springer in till rummet där vi kastar oss i sängen. Albin hamnar på rygg så jag sätter mig på honom och börjar rida. Han rör höfterna lätt i takt med mig och våra kroppar synkas totalt i en underbar harmoni.

Jag har fortfarande på mig toppen som Albin berömde förut men nu drar jag av den och kastar ner den på golvet. Även bh:n åker av och han börjar smeka mina bröst. Sen lyfter han upp överkroppen så att han också sitter upp.

Jag ser på honom att han är nära att komma. Han ger mig några hårda kyssar men stönen tar över och han öppnar istället munnen helt innan han lutar sig tillbaka ner på sängen och jag förstår att han har kommit.

Jag kliver av och lägger mig på hans bröst.

– Vaddå kom du också eller? frågar Albin.

– Nej, men jag tänkte att du kanske inte orkar mer, säger jag.

– Det är lugnt. Det är klart du också ska komma!

Han sätter sig upp en gång till men nu börjar han röra sig ner mot min fitta.

– Får jag?

– Gärna.

Jag ser hans tunga närma sig min klitoris. Så fort den vidrör mig går det en härlig rysning genom kroppen. Wow! Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara såhär skönt.

Det tar inte lång tid innan även jag närmar mig orgasm. Nu lyckas jag inte hålla emot längre och jag ger ifrån mig ett högt ljud som låter som en blandning mellan ett stön och skrik.

Ibbe rum ligger visserligen inte vägg i vägg men det är omöjligt att han inte hörde det där. Vi säger inget till varandra. Ord behövs inte just nu. Vi bara sätter oss mittemot varandra, invirade i varsitt täcke. Båda har ett enormt leende på läpparna.

/Anonym

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan