Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Brösten dinglar och jag njuter

Jag stannar till och tittar mig en sista gång i spegeln innan jag tar ett djupt andetag och går fram till killen som otåligt trampar på stället.

– Tja bruden! säger han med en sexig röst när han får syn på mig.

– Tjena snygging! svarar jag och kysser honom lätt på kinden

– Är du törstig? fortsätter han och trycker mig intill sig.

Jag kan känna hans andetag som flåsar i min nacke när hans hand sakta rör sig ner längs ryggen och stannar vid min röv.

– Ja, mer än du tror ... svarar jag och sluter mina ögon medans vi hånglar upp varandra.

– Hörru, vi kan inte göra det här, så vad säger du, hänger du med mig hem så ska jag bjuda dig på en dricka som du aldrig kommer glömma?! säger han till slut och jag spricker av glädje.

– Självklart snygging! svarar jag och kan inte låta bli att tafsa lite på hans byxor för att göra stämningen lite sexigare.

På vägen hem till honom känner jag hur det vibrerar i fittan, något säger mig att mina trosor vill av. När vi äntligen är framme är det midnatt och alla i huset sover så det gäller att vara tyst. Så fort han stänger dörren bakom oss och vrider om nyckeln i låset så kastar jag mig på hans säng och lägger mig i en sexig ställning.

– Shit vilken sexig brud! Får man? viskar han, sneglar på min kropp och sätter sig på sängkanten, alldeles intill mig.

Jag nickar till svar och han drar ivrigt av mig den korta kjolen och den vita blusen. Nu är det bara underkläderna kvar och dem sliter vi av så fort det går. Medan han själv klär av sig springer jag runt i rummet och njuter av känslan när det vibrerar i fittan och brösten dinglar av farten.

Han jagar mig på skoj en stund men till slut får han fast mig och vi kastar oss på sängen där vi rullar runt en stund.

– Är du törstig? undrar han igen och greppar tag i sin kuk och rör lite lätt vid mina bröstvårtor som hårdnar.

– Yes boy! svarar jag och för in hans kuk i min törstiga mun. Smaken som sköljer över mig går inte att beskriva med ord ... det känns sexigt, underbart och skönt! När han drar ur sin kuk igen är jag så upphetsad att jag knappt kan få fram ett ord.

– Sug! skriker jag nästan och dinglar med brösten framför honom.

Innan han lutar sig över mig och kysser mina bröst för vi sakta in kuken i min fitta, och så är sexet igång. Det sista vi gör den kvällen är det skönaste jag någonsin har gjort. Jag särar på benen och han slickar min fitta. Han säger att alla brudar älskar det här. Och det kan jag säga stämmer, för jag blev så upphetsad att jag kom! JAG KOM!

/Bbygirl

Aktuella artiklar

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan