Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Hett sex på flytbryggan

Det var en varm sommardag och vi hade bestämt oss för att ses. Vi träffades och hoppade och badade från bryggan. Det började bli sent och alla andra drog hem. Till slut var vi ensamma kvar.

Vi bestämde oss för att simma ut till flytbryggan och sätta oss. Väl på flytbryggan var vi plötsligt helt tysta och doppade försiktigt fötterna i vattnet. Vi fick ögonkontakt och kollade på varandra en lång stund samtidigt som våra huvuden sakta fördes mot varandra.

Till slut var vi så när det bara gick. Och så plötsligt, samtidigt, av ren impuls började vi kyssas. Först lite lätt men snabbt mer intensivt. Vi tittade på varandra och såg att båda ville mer.

Mitt stånd syntes

Du såg genom mina badbyxor att jag fått stånd och förde sakta din hand mot mina badbyxor. Samtidigt som vi kysstes letade sig din hand in innanför mina badbyxor och du började sakta dra huden på min kuk fram och tillbaka. Jag gjorde samma sak och fick in min hand innanför din bikinitrosa och kände din varma svullna fitta.

Vi smekte och kysste varandra ett tag. Sen tog vi oss mot mitten på bryggan och du drog av mina badbyxor helt och kollade med kåt blick på min hårda kuk. Du tog din hand och drog sakta fram och tillbaka. Du kollade på mig och jag visade att jag ville och du förde sedan din mun mot kuken. Du började suga av mig och jag stönade högt.

Du ville bli slickad

Till slut var det min tur så vi rullade över och jag drog av dig dina bikinitrosor och din bikini-bh också. Jag kollade av om du var okej och ville, det ville du. Du drog mitt huvud mot fittan och jag började slicka din fitta. Den var varm och mjuk och du stönade högt.

Jag slickade och masserad klitorisen och sedan förde jag in hela tungan i dig. Du tog även mina händer och satte dem på dina bröst. Jag började massera brösten och du stönade högt. Jag kände att du nästan kom och då slutade jag.

Kuken gled in

Du väste upphetsat att du ville ha mig i dig, och jag hade samma tanke. Jag greppdea min kuk och förde den mot din fitta. Jag lekte runt med din runt öppningen en stund, sen gled den in.

Det var en härlig känsla, båda stönade högt när vi juckade snabbare och snabbare mot varandra. Jag var så kåt och så svettig och kände att jag skulle komma vilken sekund som helst.

Sekunden efter kom vi båda två. Jag drog sakta ut min kuk och du satte dig upp kysste mig och sa att det var det bästa du varit med om.

Därefter nakenbadade vi och blev båda kåta igen.

/Den drömmande

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan