Panik - lämna sidan!

Sex

Sex är något man kan ha, eller vilja ha, när man är kåt. Du kan ha sex med dig själv eller med andra. Det finns många olika sätt att ha sex.

Aktuella artiklar

Mer om sex på UMO.se

Artikel

Hur blir sex skönt?

Sex ska vara härligt och skönt för dig och för den eller dem du har sex med. Prova er fram för att upptäcka hur ni kan göra det skönt för varandra.

Frågor och svar

Det svider när jag har samlag efter aborten

Jag undrar varför jag får så ont när jag har samlag med min kille. Jag njuter inte längre för det svider i underlivet.

Artikel

Säkrare sex

Säkrare sex betyder att du har sex på ett sätt där risken för att överföra könssjukdomar eller för att någon ska bli gravid är liten. Du kan göra sexet säkrare på flera olika sätt. Säkrare sex kan kännas både tryggare och roligare.

Svara varandra

Var skaffar ni med liten kuk kondomer?

Var får ni med liten kuk era kondomer? Tänkte skaffa tjej men man måste ju vara lite förberedd.

Artikel

Gnidsex

Gnidsex kan vara att gnida, gnugga eller trycka könen mot varandra. Eller att gnida könet mot någon annan del av kroppen. Gnidsex kallas också för gnuggsex, torrsex, frottage eller att saxa. Många tycker det är skönt och upphetsande.

Egna berättelser

Skönt sex – utan att behöva raka sig!

Vi gick sedan hem till mig där vi var ensamma. Vi satte oss i soffan och kysstes. Det övergick det grovhångel och vi tog av oss kläderna. När vi låg där i bara underkläder såg jag att han hade stånd!

Svara varandra

Hur suger man av någon?

Jag har aldrig sugit av någon men skulle gärna velat testa. Har ni några tips på hur man suger av och vad som är skönast för er när någon suger av?

Frågor och svar

Hur köper jag en sexleksak?

Väldigt pinsamt att köpa i affär och om man beställer på nätet måste man väl vara över 18? Skulle aldrig kunna fråga mina föräldrar eller syskon, det är för pinsamt.

Till toppen av sidan