Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag fick orgasm vid första sexet

Jag tänkte berätta när jag blev av med min oskuld. Jag och min kille skulle sova över, vi hade inte tänkt oss att ha sex eller något liknande, vi skulle bara ha kul.

När vi skulle sova så bytte vi om i samma rum, jag såg att min kille (vi kan kalla honom för E) kollade på mig. När vi la oss la han sig över mig och kysste min panna och kind. Sen blev det en lång kyss på munnen. Han la sig tillrätta.

Lite senare märkte jag att han hade hoppat närmare mig, en bra bit, jag hoppade närmare honom för att visa att jag ville att han skulle hoppa närmare. Då tog han tag om kanten i min tröja och kollade upp på mig, jag nickade. Han drog av den och började klämma på brösten, sen slickade han dem och lekte med tungan med mina bröstvårtor. Jag njöt. Det var så skönt.

Han drog av mig shortsen och trosorna. Han förstod vad jag ville och stoppade in ett finger mellan benen och rörde försiktigt, jag stönade. Sen slickade han mig på klitoris. Jag började darra. Det kändes som att jag skulle komma vilken sekund som helst. Då slutade han. Jag frågade han ifall han kunde fortsätta. Jag fick ett leende tillbaka.

Nu slickade han mig igen och jag kom denna gången. Han la sig på sin sida i sängen. Nu var det min tur att rulla över honom och kyssa honom. Han verkade gilla det. Jag drog av han t-shirten och kalsongerna. Jag hade fortfarande inga kläder på mig. Jag började suga hans kuk och han stönade. Jag märkte att han kom. Det var gott.

Ha föste ner mig och satte sig på mig. Vi förde ut och in kuken och han kom. Det var så skönt. När det hade gått en stund så började smeka mig på fittan igen. Det tog bara en liten stund innan jag började darra och kom igen. Detta var det skönaste och härligaste jag varit med om!!

/Anonym tjej

Mer på UMO

Artikel

Sex första gången

Förlora oskulden, tappa oskulden eller sexdebut. Olika personer säger olika om att ha sex första gången. Tänk på att sex inte alltid blir som man tänkt. Och det är alltid okej att pausa eller avbryta.

UMO-podden

Hur blir sex första gången bra?

04. "När jag hade sex första gången upptäckte jag att könet inte alls såg ut som jag trott, då blev jag jättechockad."

Till toppen av sidan