Avsugning i bastun

Han stod vid sängkanten och tittade på mig. Han var så vacker, jag studerade varenda detalj av hans kropp. Jag hade bett honom binda fast mig i sängen och det gjorde han. Mina ben var särade och mina armar likaså.

Han la sig över mig och hånglade upp mig. Våra tungor dansade mjukt och båda blev så hårda. Han tog loss sina läppar ifrån mina och kysste mig ner till kuken. Han smekte runt om den och tog ett stadigt grepp. Han förde sin hand sakta upp och ner. Det gick fortare och fortare. När det inte kunde bli skönare så drog han loss handen och slöt istället sina läppar runt om den. Jag stönade som aldrig förr. Han fortsatte suga.

Det gick fortare och fortare. Jag skulle precis komma, men så slutade han. Han trädde istället på en kondom på mig. Sedan så förde han in den i sitt anus. Han satt med sin röv riktad emot mig och började röra den upp och ner. Båda stönade och pustade.

– Åhhh du vet inte hur skönt det är, skrek jag.

Han rörde sig fortare och fortare och vi båda skrek ut i en orgasm tillsammans.

Detta var flera månader sedan. Nu satt vi här, i en bastu tillsammans.

– Det var ett tag sedan, sa han.
– Mm, svarade jag.

Vi pratade inte så mycket, utan bara satt där. Men från ingenstans så drog han upp handduken och visade sitt stånd.

– Ska jag ta hand om det? sa jag.
– Mm snälla, svarade han.

Jag steg av bänken och hukade mig framför honom. Jag gav honom ett långsamt slick, ändå från pungen upp till toppen. Sedan slöt jag mina läppar runt ollonet och sög.

– Åh jag har saknat dig, stönade han.

Jag sög så sjukt fort. Jag ville testa något nytt, så jag sög honom ändå ner till ollonets slut. Hans kuk var i min hals.

– Jag kommer, stönade han. Hans söta sperma var i hela min hals och jag svalde den med glädje. Sedan så satte jag mig i hans famn och hånglade upp honom. Han var verkligen mannen i mitt liv.

/Anonym

 

Vad tyckte du om den här texten?

Till toppen av sidan