Panik - lämna sidan!

Om UMO

UMO är en webbplats för alla som är mellan 13 och 25 år. På UMO kan du hitta svar på frågor om sex, hälsa och relationer. Sveriges alla regioner är med och betalar för UMO.

Aktuella artiklar

Våra varumärken och tjänster

Inom UMO:s verksamhet ingår flera tjänster och varumärken. UMO-podden, Egna berättelser och Svara varandra är tjänster inom sajten UMO.se. Youmo är en webbplats med delar av UMO:s innehåll på andra språk. Youmo är ett eget varumärke.

Så arbetar vi

Allt innehåll på UMO och Youmo ska hålla en hög kvalitet. Vi jobbar löpande med att hålla innehållet uppdaterat samt att utveckla nytt innehåll. Språkliga riktlinjer, ett normkritiskt perspektiv och nära samarbete med målgruppen är viktiga delar i vårt kvalitetsarbete.

UMO-info

UMO-info är UMO:s nyhetsbrev som kommer ut tre till fyra gånger per år.

Kontakta oss

UMO.se är en webbplats. Det är alltså ingen mottagning som du kan gå eller ringa till. För att hitta en ungdomsmottagning där du bor, kan du söka adress och telefonnummer här på UMO. Du kan kontakta oss på olika sätt beroende på vem du är och vad ditt ärende gäller. For contact in English, scroll further down.

Använda våra varumärken

Vi vill gärna att UMO och Youmo används som kunskapskälla. Samtidigt är det viktigt att innehållet inte tas ur sitt sammanhang. Därför har vi riktlinjer kring hur materialet på sajterna får användas.

Beställa material

Jobbar du med unga och vill ha informationsmaterial från UMO eller Youmo? Vi har till exempel affischer och visitkort som passar bra att ha i väntrum eller uppehållsrum.

Om webbplatsen

På UMO är vi måna om att sajten ska vara både säker och tillgänglig för dig att använda. Här hittar du information om olika funktioner och hjälpmedel.

Vi på UMO

Det här är vi som jobbar på UMO just nu.

UMO på andra språk

UMO är en sajt på svenska. På Youmo.se kan du hitta ett urval av UMO:s innehåll om kroppen, sex, relationer och mycket mer. Innehållet är översatt till arabiska, dari, somaliska, tigrinska och engelska.

Till toppen av sidan