Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Du sög och jag njöt

Första gången jag såg dig kände jag ingenting, nu känner jag allt. Första gången jag såg dig tyckte jag inte du var attraktiv, nu tycker jag du är vackrast i hela världen.

Första gången jag såg dig ville du ha mig, nu är det jag som vill ha dig. Både du och jag visste att det skulle hända. Vi blev fulla och av en händelse var mina sängkläder i tvätten, därför hamnade jag i din säng.

Det började tas och dras. Våra läppar möttes och det var en underbar känsla. Du är den första och enda kvinnan jag kysst med mitt hjärta, kyssar jag genuint älskat. Nu vill du inte kyssa mig längre.

Kuken växte och fittan blev våt. Du drog ner mina kalsonger och började suga. Jag njöt. Jag drog ner dina trosor och började slicka. Du njöt. Stön efter stön, du drog i mitt hår och sa att jag inte fick sluta.

Jag var kåt 

Tillslut slutade jag ändå och istället för att föra in min tunga förde jag in min penis. Kuken hade aldrig varit så lycklig, trots det ville den inte bli särskilt hård. Det gick inte att fortsätta. Jag var kåt och ville mer, men kroppen sa nej. Jag kom aldrig, utan natten avslutades fnittrandes tillsammans åt att det inte gick hela vägen. Varken för dig eller mig.

Jag vet egentligen ingenting om dig, trots att vi spenderat många timmar tillsammans. Vad är din favoritfärg, vilka ämnen tyckte du om i skolan och vem var din första kärlek?

Det finns något hos dig jag dras till, men som jag inte kan sätta mitt finger på. Din ignorans, gör att känslan av att vilja ha dig nära mig blir tusen gånger större.

Jag är inte kär, bara förvirrad. Förvirrad över vår framtid och om tankar att vi kommer gå skilda vägar. Jag vill ha dig i mitt liv så länge jag lever, men är rädd för att jag på dödsbädden kommer ligga utan dig i min famn.

/Skåningen i Stockholm, 21 år


Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan