Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Sex med Ruben på skolans toalett

Ruben, min pojkvän, kommer emot mig i korridoren. Han säger att han har letat efter mig. Jag kysser honom och frågar vad det var han vill. Då böjer han sig fram och viskar tyst i mitt öra att han är så otroligt kåt på mig.

Han tar försiktigt om min nacke och vi börjar hångla. Rubens läppar känns som siden mot mina. Jag sträcker in min hand innanför hans tröja och drar handen över hans lena bröst. Ruben öppnar dörren till toaletten som finns bakom oss och vi går hånglandes in.

Jag känner hur Rubens hand letar sig in innanför mina byxor. När den nuddar min fitta ryser jag av förtjusning. Jag för in min hand innanför hans byxor och känner på hans kuk. Den är stenhårt. Han tar av sig sin svettiga hoodie och jag lägger handen på hans bröst.

Ruben sätter sig på toalettlocket samtidigt som vi fortsätter hångla. Jag knäpper upp hans byxor och vi drar av dem. Ruben stönar när jag lägger handen utanpå hans kalsonger. Jag böjer mig fram och frågar viskande och sensuell röst om han vill att jag tar av kalsongerna. Han svarar med ett störande ja.

Rubens kuk ställer sig rakt upp när jag drar av honom kalsongerna. Jag kramar försiktigt handen om hans kuk. Sedan rör jag handen upp och ned, långsamt, snabbt och långsamt igen. Jag tar bort handen och slickar på hans hårda kuk. Han stönar högt när jag stoppar in hans kuk i munnen.

Jag rör huvudet upp och ned medans Ruben stönar högt av förtjusning. Vi ställer oss upp och börjar än en gång hångla. Han drar av min t-shirt och jag tar av mig min jeanskjol. Han säger att jag så. Hans röst hörs sexig och viskande mot mitt öra.

Han knäpper upp min bh och klämmer försiktigt på min vänstra skinka. Jag stönar högt. Jag sätter mig på toalettlocket så att han kan dra av mig mina svarta stringtrosor. Nu är det han som frågar om jag vill med en nick mot min fitta. Jag stönar ett högt ja till svar.

Han ställer sig på knä och börjar slicka mig. Hans tunga rör sig fram och tillbaka över klitoris. Jag stönar högt om och om igen. Ruben lägger en av sina händer på mitt bröst samtidigt som han pullar mig med sin andra. Och så kommer jag. Oj vad skönt det är. Jag visste inte att man kunde uppleva en sån här typ av orgasm.

När jag hämtat mig lägger jag mina ben över toalettens handikappshandtag och tittar mot hans kuk. Han förstår hinten och tar upp sina byxor från golvet och rotar fram en kondom i ena byxfickan. Han trär på kondomen och frågar om jag är redo. Jag säger ja, nickar och kysser honom.

Han trycker föriktigt in sin kuk i min våta och svullna slida och vi stönar båda högt. Jag hånglar sönder hans sidenlena läppar medans hans kuk åker in och ut ur min fitta. Vi stönar högt om och om igen.

Efter en lång stund av penetrering kommer vi båda. Vi stönar så högt att jag för första gången blir orolig att någon ska höra oss. Jag kysser Ruben hårt innan jag tar på mig mina kläder.

– Du är så bra, säger Ruben blygt medan han knäpper sina byxor.

– Tack, du med, svarar jag.

När vi båda har klätt på oss kläderna kysser vi varandra en sista gång. Vi öppnar dörren och inser att våra lektioner redan har börjat. Jag går åt mitt håll och Ruben går åt sitt.

När jag kommer in i klassrummet ursäktar jag mig och sätter mig på min plats. På tavlan står det "sexualkunskap". Min lärare frågar om det är någon här som har haft sex och vill berätta hur det var. Jag räcker upp handen fnittrandes och får ordet.

– Jag hade sex för bara några minuter sedan, och det var underbart! säger jag och brister ut i skratt.

/Mandan

Aktuella artiklar

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan