Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Cosplaysex på hotell

Det var en fredag och jag bodde med mina vänner och pojkvän på hotell. Vi hade just varit på ett cosplay event och jag hade fortfarande på mig min Harley Quinn kostym. Min pojkvän satt på sängen i vårt hotellrum och tittade på videor och skrattade lite då och då.

Då hörde jag hur mina två kompisar Levin och Simon hade sex i hotellrummet bredvid, min pojkvän hörde det också. Jag satte mig jämte honom och la min hand på hans axel, log och frågade vad han tittade på. Min pojkvän la ner sin telefon så jag inte skulle se men jag hann se vad det var, det var en video där en tjej skakade sin rumpa.

Jag kunde se hur han fick stånd där innanför de blåa jeansen och la långsamt ner min hand på hans ben. Jag började smeka hans lår och han blundade och lutade sig bakåt så att han hamnade liggandes på sängen. Smekningarna närmade sig hans skrev och frågade om det kändes bra. Han flämtade ett upphetsat ja till svar.

jag smekte utanpå byxorna

Han tog min hand och la den över kuken och jag smekte ett tag utanpå byxorna. Det var väldigt upphetsande. Han knäppte upp översta knappen i byxorna. Då tog jag över och drog ner jylfen. Han lyfte lite på rumpan så att jag kunde dra av byxorna och sen även kalsongerna.

Nu möttes våra blickar och jag närmade mig hans kuk med huvudet. Han la sig till rätta så som han brukar göra när han vill bli avsugen och jag började försiktigt suga på ollonet. Han stönade nu ordentligt och jag pausade och knäppte långsamt upp min Harley Quinn bh.

jag knäppte långsamt upp min Harley Quinn bh

Jag fortsatte suga men efter en stund satte jag mig upp för att titta in i hans ögon, han tittade tillbaka och sa "jag vill ta dig". Jag log och började hångla med honom, vi kysstes intensivt. Hånglet ledde till att vi tog av alla kläder och sedan smekte han min fitta.

Han började suga på mina blygdläppar och sedan på klitoris. Det var så sjukt skönt och jag var nära att komma.

han smekte mina bröst bakifrån

Jag stönade högt när vi förde in kuken i min fitta. Vi låg i skeden, han bakom mig så att jag samtidigt kunde trycka på klitoris. Vi låg så en stund, med hans kuk stilla i mig. Han kysste mig i nacken och smekte mina bröst bakifrån. Sen juckade vi lite kuken nuddade g-punkten så som jag älskar och efter en stund kom jag i en helt fantastisk orgasm. Fittan dunkade och njutningen sköljde över mig.

När jag hämtat andan satte jag mig upp. Nu var det min tur att runka av honom, det var det sättet han gillade bäst att komma på.

Medan jag runkade honom så slickade jag på hans ollon. Strax så kom han med och stönade högt. Han la sig då jämte mig och vi somnade.

/Anonym, 17

Till toppen av sidan