Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Din hand på min kuk

Vi var ensamma hemma. Vi hade inget att göra och jag satt på sängkanten i mitt rum och du på min skrivbordsstol och vi pratade.

Du ville visa en grej på mig som vi pratat om och frågade om det var okej. Jag förstod vad du menade och sa ja. Du gick fram till mig och jag satte mig så att du kunde sätta dig i mitt knä. Nu satt du där och jag fick dina bröst i mitt ansikte typ.

Du tryckte din fitta mot mig

Du kunde känna hur jag snabbt fick stånd genom mina linnebyxor och hur min kuk tryckte mot ditt kön. Du började därför jucka så att ditt kön drogs mot mitt, fram och tillbaka. Samtidigt började vi kyssas.

Jag kunde nu känna din mjuka fitta genom dina tajts och blev osäker på om du hade trosor över huvud taget. Efter ett tag klev du av och vi drog av mina byxor och kalsonger så att man kunde se mitt stånd ordentligt. Du tittade storögt på min hårda kuk och sedan upp på mig.

Du gick fram och vi kysstes ett tag samtidigt som jag kände hur din hand hamnade på min kuk du drog fram och tillbaka. Så började ditt huvud gå neråt och du gav mig några kyssar på min kropp. Till slut satt du på knä framför mig.

Jag stönade

Jag tog av min t-shirt. Du frågade om det var okej och gjorde en gest av att suga av mig. Jag sa ja och du började suga. Det var så skönt och jag stönade högt. Till slut kom jag nästan och då tyckte jag att det var min tur.

Du ställde dig upp och jag började klä av dig. Först din tröja, sen knäppte jag upp din bh. Jag började suga lite på dina bröst och du stönade. Sen tog jag mig vidare ner och drog av dina tajts och dina trosor. Du la dig på sängen. Jag kollade så det var okej och du nickade till svar.

Du särade på benen och jag började att slicka och massera din klitoris. Sedan förde jag in hela tungan i din varma svullna fitta och du stönade mycket högt. Du greppade mitt huvud och trycket mig försiktigt närmre och jag skickade dig mer intensivt. När du nästan kom slutade vi.

Jag förde in den

Du sa ”jag vill ha dig i mig” och jag hade samma tanke. Du ställde dog på alla fyra i min säng och jag kom upp på knän bakom dig. Jag tog min slemmiga kuk och förde in den i din mycket våta fitta och vi båda stönade i takt.

Jag greppade dina höfter och drog dig fram och tillbaka. Vi juckade båda två, snabbare och snabbare och stönade högre och högre.

Jag drog ut min kuk och vi bytte position. Du la dig på rygg i sängen och jag la mig över dig. Jag sög först lite på dina bröst samtidigt som jag kände på din fitta med ena handen. Jag sög på bröstvårtorna och förde in ett finger i dig och du stönade så högt.

Jag tog ut fingret och förde in min kuk istället. Vi kysstes samtidigt som vi juckade. Det blev väldigt skönt för båda och vi kom samtidigt.

Resten av dag var vi nakna.

/Den drömmande

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan