Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Jag slickade min bästa vän

Jag och min bästa vän Ronja vi har varit bästa vänner i hela våra liv eller, i alla fall 10 år. Nu är vi 13. Jag och mamma har bjudit hennes familj på middag. När hon, hennes pappa, mamma och storebror som är 2 år äldre än oss, kommit in började mamma laga mat.

Jag visade dem runt, fast de hade varit här tidigare. Jag och Ronja började spela kort när mamma ropade ”Lisa kom och hjälp till!”

– Sorry, sa jag till Ronja och sprang ut i köket.

Mamma sa till mig att duka, det gjorde jag också. När jag gick in på mitt rum satt Ronja och kollade på telefonen, hennes långa ljusa lockiga hår var uppsatt med ett hårspänne och hennes blå kristall om halsen glittrade.

– Hej, sa jag och satte mig på andra sidan kortleken.

Hon sa hej tillbaka och la ifrån sig mobilen. Precis när vi hunnit spela klart omgången kom Ronjas mamma in och sa att det var mat. Vid matbordet satte jag mig bredvid Ronja och mitt emot mig satt hennes storebror. På Ronjas andra sida satt hennes pappa och mittemot honom satt min mamma och bredvid hennes satt Ronjas mamma.

– Ja smaklig måltid, sa mamma och pekade på maten med hela armen.

Efter maten skulle Ronjas storebror gå på träning och de vuxna skulle gå en promenad.

– Vi är tillbaka om typ en och en halv timme, sa Ronjas pappa som visste att vi inte ville följa med.

När de vuxna lämnat lägenheten såg jag att Ronjas blick var annorlunda. Jag frågade vad det var. Hon svarade att det inte var något. Hon envisades med att det inte var något men jag rynkade ögonbrynen och fortsatte fråga. Då sa hon att det var ändå inget som gick att fixa.

Nu blev jag otålig och sa med bestämd röst att hon skulle säga vad det var. Då sa hon attt hon var kåt. Jag flämtade till av förvåning.

– Jag med, sa jag och kände hur det blev blött i trosan.

Hon satte sig på min säng. Då föreslog jag att vi kunde ha sex, hon och jag. Hon svarade att hon ju inte var kär i mig.

– Nä men vi kan väl ge varandra en orgasm för det, sa jag.

Hon sa att hon inte vet hur man gör. Då viskade jag tyst att jag läst lite på en sajt. 

Ronja verkade vara med på idén för då tog hon tag i min tröja och drog av den. Jag hade en topp på mig som jag själv snabbt tog av. Nu tog jag tag i hennes tröja och drog av den, då upptäckte jag att hon varken hade BH eller topp. Hon värkande inte bry sig.

Jag förde ner Ronja i min säng så hon hamnade på rygg. Hon log. Jag knäppte upp hennes jeans och drog ner dem. Hela tiden hade vi ögonkontakt så jag kunde som om hon var med på det. Det var hon, och jag drog ner både hennes och mina trosor. Nu var vi helt nakna.

Ronjas ljusa lockiga hår låg under henne i och jag kysste henne. Mitt röda läppstift smetades ut på hennes läppar men ingen brydde sig. Jag satte mig på henne och vi kysste varandra igen, hennes tunga letade sig in i min mun och min i hennes. Nu drog jag mina läppar ner för hennes haka och på halsen stannade jag och gav henne en kyss.

Jag drog mina läppar ner för brösten, jag kysste hennes bröstvårta och hörde Ronja stönade lite. Jag fortsatte att dra läpparna neråt, över magen och ner till hennes snippa. Jag slickade henne från klitoris ner för slidan och upp igen. Hon stönade mer. Jag slickade henne runt klitoris och hon bara stönade och sa att hon snart skulle komma.

Jag svarade inte utan fortsatte slicka och sen tryckte jag till och då kom hon med ett skrik.

– Nu är det din tur, sa hon och jag rullade över på rygg.

Nu satt hon på mig och kysste mig på ena bröstvårtan, och sen på den andra. Sen gjorde hon precis som jag hade gjort. Hon slickade mig ner till slidan och runt klitoris. Sen tog hon ett finger och stoppade in i mig. Jag stönade och sa att jag ville ha mer. Då stoppade hon in ett till finger och jag kom. Jag skrek till.

Jag frågade henne hur det kändes för henne och hon log och svarade att det kändes fantastiskt.

/Tjej 13

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan