Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Överraskad när jag runkar

Det var nästan tomt i korridoren under håltimmen och jag gick in på toaletten. Det gjorde jag ofta vid den här tiden, men inte för att kissa utan för att onanera.

Jag tog av mig byxorna och kalsongerna och satt mig på toalettlocket. Jag tog fram Fatimas Instagram och började runka lite lätt. Anledning till att det just är Fatimas Instagram jag väljer är för att jag är kär i henne. Hon är ett år äldre, roligt, snygg och så har hon en snygg rumpa också.

Plötsligt dras handtaget till dörren ner och dörren öppnas. Jag hinner tänka ”glömde jag låsa dörren?” Jag hinner inte reagera mer än att jag skyler mitt stånd och plötsligt står Fatima innanför dörren med ryggen mot mig. När hon vänder sig om och ser jag hennes överraskade ansiktsuttryck. Sedan övergår överraskningen till ett lurigt leende och hon frågar om hon får hjälpa till.

Hon runkar av mig

Jag försöker finna mig i situationen och nickar ett ja. Hon låser hon dörren och sätter sig på knä framför mig. Jag lägger mobilen på handfatet och kollar ner på Fatima samtidigt som hon börjar runka av mig och jag stönar högre och högre.

Hon höjer tempot. Efter en stund lutar Fatima huvudet närmare min kuk med en frågande blick på mig. Jag nickar ett ja och hon började suga av mig och jag stönar som jag aldrig gjort förut och känner hur jag är nära på att komma.

Jag tar av henne bh:n

Innan jag får orgasm avbryter jag och ställer mig upp. Det gör Fatima också och jag lägger min högra hand på hennes bröst med en frågade blick och hon nickar och tar av sig sin svarta hoodie och vänder sig om så att jag kan knäppa upp bh:n. Vi börjar kyssas medans jag klämmer på hennes bröst.

Mina läppar söker sig nedåt, först mot bröstet och sedan ner mot kanten av hennes kjol. Jag kollar upp med ännu en frågande blick och får ett leende och ett ja till svar. Jag drar ner hennes svarta kjol och började stryka hennes klitoris på utsidan av hennes svarta stringtrosor.

Jag reser mig upp och tar sedan tag om hennes rumpa, lyfter upp henne och sätter ner henne på toalettlocket. Jag drar ner stringtrosorna och jag för försiktigt upp två fingrar i slidan medan jag ser hur hon reagerar. Hon ser ut att njuta och trycker sitt kön mot mina fingrar.

Jag stönar högt

Jag fingrar henne och hon stönar nu högt. Snart övergår jag till att slicka henne och hennes stön blir mer högljudda när hon närmar sig en klimax och tillslut nästan skriker hon ut sin orgasm.

Vi byter plats och hon börjar runka av mig igen men det här gången slutar hon inte fören jag också kommit. Nu när båda har fått orgasm börjar vi ta på oss kläderna och går ut ifrån toan som om ingenting har hänt.

En dag senare får jag ett sms från Fatima där det står. Vill du ses på Lördag, jag är ensam hemma.

/Kille

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan