Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

I ett ljudisolerat tält

Jag är ensam hemma med min flickvän Patricia. Vi sitter vi i köket och äter och kollar på våra mobiler när jag plötsligt känner Patricias hand mot mitt lår. Jag lägger min hand mot hennes kind sedan kysser jag henne passionerat.

Vi har ett ljudisolerat tält i trädgården, det är ljudisolerat eftersom vi brukar titta på film där inne och vi vill inte att mina grannar ska störas av ljudet. Det regnar stora droppar ifrån himmelen men vi springer ändå ut till tältet iklädda pyjamasar.

Där inne finns en bäddsoffa som vi skyndar oss att fälla ut den.

– Vill du? frågar Patricia.

– Ja, ja, såklart! säger jag och ler.

Jag drar av min tröja och BH och Patricia gör det samma. Hon lägger sig på rygg och jag sätter mig på henne. Jag böjer mig fram och börjar suga på hennes ena bröst och masserar det andra, så där som hon brukar gå i gång på. Det rinner lite saliv runt Patricias bröst från min mun och nu hör jag henne stöna.

trycker min hand mot fittan

Vi börjar hångla, och snart krånglar vi av oss byxor och trosor. Jag börjar att suga på hennes bröst igen samtidigt som jag för min hand ner till hennes fitta. Hon särar på benen för att jag ska komma åt och trycker min hand mot fittan. Jag fortsätter att trycka, men övergår snart till att massera hennes inre blygdläppar och snart också hennes klitoris.

Nu stönar hon högt vilket gör min snippa våtare och våtare. När jag hör att hon är nära att komma byter vi plats och Patricia tar fram en dildo. Hon tar plats med huvudet mellan mina ben och börjar med att slicka mig.

När jag känner mig redo tar jag hennes hand med dildon och visar att jag vill ha den i mig. Hon för in den i min våta slida och sätter på vibrationerna. Hon låter den vibrera samtidigt som hon för den in och ut. Hon kysser mig då och då.

Hon för in den i min våta slida

Nu är det jag som stönar högt. Jag stönar hennes namn flera gånger. När jag är nära att komma tar hon ut den vibrerande dildon. Hon ställer sig över mig på alla fyra så att jag kommer åt att slicka henne. Jag för också in två fingrar i hennes slida, och för dem sen in och ut. Hon stönar högt, högre och högre.

– Snabbare, stönar hon och jag gör så snabbt jag kan medan soffan knakar av våra rörelser och strax kommer hon och nästan skriker ut sin orgasm.

Vi tar några djupa andetag och Patricia lägger sig ner. När hon pustat klart sätter jag mig gränsle över henne och börjar jucka min snippa mot hennes. Mina bröst hoppat medan jag juckar. Jag stönar högre och högre och juckar snabbare och snabbare.

Till slut kommer jag också. Det är så sjukt skönt. Hon pussar mig på munnen. Sen kollar vi film och äter godis.

/En dröm endast men hade varit nice på riktigt

Till toppen av sidan