Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Han runkade av mig med glidmedel

Det var en onsdag och jag hade precis slutat skolan. När jag gick hem fick jag ett meddelande från en kille som ville hänga med mig. Ja svarade att vi kunde hänga.

Det var en kille från min friidrott och vi hade känt varandra i två år. När jag knackade på hans dörr hörde jag en stönande röst som svarade att han skulle komma.

Kompisen från min friidrott öppnade dörren för mig och bad mig att komma in på ett vänligt sätt. Jag kom in och tog av mina skor och min jacka. Han frågade mig om jag ville gå upp till hans rum och jag svarade ja.

Då sa ha det.

Vi gick upp till hans rum och han låste dörren. Nu blev jag lite nervös men också pirrig för vad som skulle hända. Inne i rummet var det rött ljus som lyste på väggen. Då sa ha det. Han sa att han var kär i mig.

Hans röst lät lite annorlunda, som att han var kåt. Från ett ögonblick till ett annat kände jag också att det började pulsera där nere och jag log mot honom.

en hetsig kyss

Vi tog några steg mot varandra och när vi var nära nog böjde han sig fram och kysste mig på halsen. Jag omfamnade honom och vi drog varandra närmare. Så kysstes vi. Det blev en hetsig kyss och snart började vi knäppa upp varandras byxor. Han drog av min tröja så stod där helt naken.

Han sa mitt namn med en stönande röst och satte sig på sängen. Jag gjorde snabbt honom sällskap och la mig ner. Han började ta av sig kläderna och därefter la han sig på sidan bredvid mig.

Jag smekte honom över bröstet. Han luktade gott och hans hud var len och varm. Vi hånglade och tryckte oss mot varandra.

han klämde ut lite i sin hand

Bredvid sängen stod en tub glidmedel som han tog fram och frågade om jag ville ha. Jag nickade och han klämde ut lite i sin hand som han sen kletade in min snopp. Sedan började han runka av mig. Det gjorde att jag stönade av skönhet. Det var såååå skönt!

/N/A

Till toppen av sidan