Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Jag red honom på bordet i klassrummet

Vi hade gått i samma franskaklass i en termin nu och det hade inte gått en lektion utan att jag hade tittat på honom. De säger att franska är det mest romantiska språket men jag tror snarare att det var hans mörka hår och ögon som fick mig att känna mig som jag gjorde.

På den sena eftermiddagslektionen var läraren var tvungen att gå tidigt till ett möte och hon lämnade oss elever själva och sa att vi kunde gå när vi var klara. En efter en försvann de andra eleverna från klassrummet och helt plötsligt var det bara vi två kvar. Jag och han.

Jag tappade intresset från datorskärmen och tittade istället på hans nacke när han plötsligt vände sig om. Min blick började flacka men jag märkte att han log.

Sakta reste han sig upp och när han kom fram till min bänk stängde han min dator. I samma rörelse böjde han sig ner och kysste mig försiktigt, när han kände min positiva reaktion blev det mer bestämt. Alla nerver i min kropp exploderade och jag tryckte hans ansikte mot mitt för att visa att jag ville ha mer. Mycket mer.

Han lyfte upp mig från min stol och jag la mig på bänken och fäste mina ben runt hans midja. Den nära kontakten avslöjade ett växande stånd i hans jeans och det gjorde bara mig mer upphetsad.

Han fortsatte att kyssa mig men började vandra nedåt på min hals och nyckelben. Jag stönade högt och var glad över hur folktom skolan var klockan halv fem. Mina fingrar letade sig fram till hans skärp och när jag fick ner byxorna avslöjades nu ett rejält stånd.

Jag hade aldrig varit så kåt i hela mitt liv och jag gav ifrån mig en svag flämtning.

– Vill du? frågade han samtidigt som han började knäppa upp mina byxor.

– Åh ja, snälla, flämtade jag och hjälpte honom knäppa upp byxorna.

Han fiskade upp en kondom ur bakfickan som han fick på samtidigt som jag drog ner byxorna och trosorna till knäna. Men sina händer på min rumpa och midja tryckte vi oss mot varandra och jag omfamnade hans kuk. Hans ansiktsuttryck visade samma välbehag som jag upplevde.

Jag greppade tag om bordsskivan med ena handen och förde hans han till mina bröst med den andra. När takten ökade började han krama mitt bröst hårdare. Jag kände hur det började närma sig för oss båda men jag ville inte att det skulle vara över.

Jag snurrade runt så jag hamnade överst. Mina blonda lockar skumpade mot min rygg när jag red honom. Hans händer höll om mina höfter och visade tydlig att han gillade det och ville att jag skulle fortsätta. Vi båda stönade i takt med bordet under oss som gnisslade allt snabbare. Bordet gnisslade en sista gång när vi båda kom samtidigt i en gemensamt rörelse.

Vi reste oss sakta upp och vi kysstes en sista gång innan han drog på sig byxorna igen.

– Vi ses på nästa lektion, vi kanske kan jobba extra då med ... Sa han i dörröppningen till klassrummet.

– Det gör jag gärna, svarade jag och drog en hårslinga ur pannan.

/A

Till toppen av sidan