Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Petting i duschen

Jag och min pojkvän skulle duscha tillsammans för första gången. Vi var ensamma hemma och därför såg vi det som en möjlighet att kunna duscha ifred. Jag går in i badrummet och han följer tätt efter mig in och vi låser badrumsdörren.

Jag kollar på honom och han ler. Jag tar långsamt av min tröja och han lika så. Han knäpper långsamt upp min bh medan han smeker min nacke och kysser den långsamt. Han står bakom mig, jag får fjärilar i magen av hans kyssar och han tar sen av sina byxor och sin tröja.

Hans kuk fjongar ut

Jag tar av mina jeans. Och han tyckte nog att jag var för långsam för nu drar han av mina stringtrosor. Jag ställer mig på knä framför honom och drar långsamt ner hans kalsonger. Hans kuk fjongar ut med ett ryck.

Jag möter hans blick och höjer på ögonbrynen. Han kollar ner på mig och lägger en hand om min nacke för att visa vad han vill. Jag tar om hans kuk och kysser den, först försiktigt, sen stoppar jag in den i munnen och låter den åka ut och in, ut och in. Jag suger kuken långsamt och kollar då och då upp för att möta hans blick.

Sedan när han blivit stenhård ställer jag mig upp igen och går in i duschen. Han verkar rejält kåt vid det här laget och går in efter mig. Jag vänder mig om och drar honom mot mig. Jag trycker hans kropp och stenhårda snopp mot mig.

Han börjar smeka och gnugga

Vi börjar kyssa varandra långsamt under duschstrålen. Jag känner hans hand smeker min kropp, lätt och långsamt. Försiktigt letar den sig ner mellan mina ben. Jag tar hans hand och trycker den mot min fitta. Han börjar smeka och gnugga med handen och snart glider ett finger in mellan blygdläpparna och smeker min klitoris. Jag bara njuter så en stund.

När jag känner att jag snart kommer att komma tar jag tag i hans stenhårda kuk och runkar honom. Det blir mer och mer intensivt. Jag stönar hans namn och han andas tungre och tyngre.

Nu skriker jag hans namn så skönt är det. Han blir mer och mer flåsig och till slut börjar han stöna och skrika han med. Han säger att han kommer att komma. Stönar lite högre och så känner jag hur hans kuk pulserar och han kommer. Det är väldigt upphetsande att se, höra och känna hur han kommer.

snabbare och snabbare

Jag är inte långt ifrån klimax när jag han börjar smeka min klitoris snabbare. Han trycker med hela handflatan och gnuggar den mot fittan. Han kör snabbare och snabbare tills jag skriker att jag kommer.

– Det där va så sexigt, säger han till mig och sen kysser mig på munnen.

/dinfavoritbrunett

Till toppen av sidan