Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

På en filt i skogen

Jag är hemma hos min tjejkompis, vi ska ha en myskväll. I bakhuvet vet jag att hon har en snygg brorsa och jag kanske hoppas att något ska hände. Vi har hånglat lite en gång tidigare, men det vet ingen om.

Vi går upp till hennes rum för att göra allt i ordning. Jag brukar sova över hos henne ibland. Kvällen är jättemysig men det är sent och tillslut måste lägga oss.

Det är morgonen efter det händer. Jag smyger ut ur hennes rum för att hämta ett glas vatten innan min kompis har vaknat. Där står hennes brorsa och frågar om jag vill följa med ut och ta en promenad med deras hund. Det vill jag gärna och vi tar med oss en filt.

Jag lägger en lapp till min kompis på min kudde och följer med honom. Vi går en bit ut i skogen, stämningen är het och pirrig. Vi tittar på varandra och han knyter fast hunden runt ett träd. En bit längre bort lägger vi ut picknickfilten och sätter oss ner.

Han kysser mig och jag kysser tillbaka. Vi börjar hångla. Detta har jag längtat efter. Han smeker min kropp, min nacke och under t-shirten. Jag kysser honom i ansiktet, från pannan och vidare ner mot byxkanten.

Han knäpper upp byxorna och vi fortsätter kyssa varandra. Jag drar av honom hans tröja och pussar han överkropp. Han drar själv av sig sina byxor och frågar om jag vill dra av hans kalsonger. Det vill jag och jag gör det långsamt.

Han tar tag om sin kuk medan han kollar på mig som tar nu också håller på att klä av mig kalsongerna. Han tittar på min kropp och viskar att jag är sexig. Nu håller jag också om min kuk. Vi börjar onanera fram varandra. Han drar långsamt förhuden upp och ner och jag gör likadant men lite snabbare.

Han ökar snart också tempot och tillslut känner jag att jag är nära. Jag stönar och säger att jag kommer komma snart. Han svarar att han också är nära. Vi runkar snabbt nu, tittar omväxlande varandra i ögonen och på varandras kukar. Det är så upphetsande.

Och så kommer vi, först jag och strax efter han. Vi tar på oss kläderna igen, jag pussar honom och springer tillbaka till min kompis som lyckligt vis fortfarande sover. Svårt att hålla det hemligt men så värt det.

/kär

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan