Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Ensamvargen och transtjejen - ensamma i fokusrummet

Vi hade idrottslektion i klassrummet den dagen och vi alla jobbade med våra presentationer om hälsa. Jag låg så klart efter och därför tyckte min lärare att jag skulle sitta i fokusrummet för att hinna i kapp. Men tänk om han skulle få veta hur distraherad jag skulle bli!

I det avskilda lilla rummet, som mynnade ut från klassrummet, satt också Liam, en ganska ensam kille i klassen, som var lång och hade sexigt mörk röst; vi var jämnåriga, men han var längre in i puberteten än jag.

Lektionen nådde sitt slut och de andra niorna stack ut. Läraren släckte och låste klassrummet. Det hade nog gått ungefär 10 minuter efter egentlig sluttid när jag och Liam upptäckte att alla hade gått. Vi hade inte pratat så mycket med varandra, varken i dag eller tidigare.

Jag tittade upp från datorskärmen och vände mig mot den långa ensamvargen.

– Du, Liam, jag tror de har gått, sa jag med min blyga, feminina pojkröst.

– Men va’ fan. Ids inte ens lärare kolla om vi är kvar? sa Liam smått irriterat samtidigt som han skannade av mig sexigt från topp till tå.

Hans blick fick det att kittla

Hans blick fick det att kittla i hela kroppen. Jag gick ut ur fokusrummet och in i klassrummet. Det var nersläckt och öde. Men vi var ju som tur, eller otur, var inte inlåsta. Dörren till korridoren gick ju att låsa upp in ifrån. Som den hyggliga klasskamrat jag är tänkte jag vänta på Liam, som ofta inte hade någon som väntade på honom.

Så jag stod där vid dörren till korridoren och väntade och spanade ut i klassrummet medan jag väntande. Då kom jag på att Liam kanske inte fattat att vi skulle gå. Jag gick därför tillbaka till fokusrummet för att påminna honom om att det var rast. Med ett leende gick jag över tröskeln, in i rummet där han satt.

Det fanns en kåthet i rummet

När jag kom in i rummet kännde jag direkt att energin hade bytts. Det fanns en kåthet i rummet, och Liams blick var förändrad. Instinktivt vände jag mig hastigt bort, som att jag kommit på honom med att onanera.

– Oj, förlåt!!

Han tittade upp på mig, lite förvirrad och täckte händerna över skrevet.

– Gud, sorry asså. Jag trodde att du hade gått. Jag drömde mig bort lite här. Är du okej Holly, för det är väl det du vill bli kallad?

Lusten övergick snabbt till kåthet

Jag visste inte vad jag skulle känna; å ena sidan visade han att han stöttade mig i att jag var transtjej, men å andra sidan blev jag överraskad av situationen. Men mitt i förvirringen kände jag plötslig en stark lust. Lusten övergick snabbt till kåthet och jag kände hur mina fötter okontrollerat bar mig in i rummet där den långa ensamvargen satt. På en ljus trästol satt han.

Han bar en T-shirt, vita strumpor och svarta skor, pösiga byxor och runt halsen hängde ett par hörlurar. Jag hade aldrig haft sex förut, men jag hade fantiserat mycket om det. Jag tittade på min klasskompis kropp och han måste ha uppfattat lusten och kåthet i mina mossgröna ögon.

– Vill du? frågade han leende, medan han fortsatte att dölja det jag misstänkte var ett bultande stånd där innanför byxorna.

det putade innan för byxorna

Jag nickade längtande och ett leende började bredda ut sig över mitt ansikte. Leendet smittade av sig och Liam började också le, sexigt, samtidigt som han tog bort sina händer och så att jag såg hur det putade innan för byxorna. Nu kände jag att jag bara ville en sak. Det var att se hans kuk.

Jag satte jag mig på knä på golvet med huvudet i höjd med hans kuk. Jag tog tag om hans byxlinning och han lyfte lite på sig så att jag kunde dra ner dem. Nu ville jag mer än att bara se och jag började jobba hans joystick för hand. Spelspaken var våt av försats och det gick lätt att runka av honom. Snart började Liam stöna mer och mer och det var väldigt upphetsande och härligt.

Sperman träffat mig på benet

Jag förstod att det snart skulle vara dags för honom att nå slutdestinationen. Han sa att han var på väg att komma och jag fortsatte.

Plötsligt började vitt, tjockt klägg spruta upp ur penisen och Liam lutade huvudet bakåt och stönade i tillfredsställelse. Sperman träffat mig på benet. Den kändes varm.

– Ska jag hämtar papper, frågade han omtänksamt.

Mitt hjärta bultade för hans gentlemannaskap. Han drog raskt på sig byxorna, klämde in ståndet under dem så att han fick ett väldigt bagage där fram och spurtade förbi mig ut ur fokusrummet till klassrummet.

Jag hörde hans fotsteg skynda sig, letande, omkring i klassrummet. Jag satt kvar, stilla väntande, på knä med benen lite särade, riktade framåt. Sörjan hade inte hunnit rinna så värst långt innan prinsen min kommit tillbaka. Han satte sig försiktigt ner på golvet bredvid mig och torkade försiktigt bort sörjan som kommit ur hans underliv.

Han tittade mig förälskat i ögonen. Jag öppnade munnen och sa det jag tänkte och kände så starkt.

– Liam, jag tror jag älskar dig, sa jag.

Han slutade torka, fortfarande med sina mörkbruna ögon tittande in i mina.

– Och jag tror jag älskar dig, Holly.

/Transtjejen från Umeå som drömmer mycket

Till toppen av sidan