Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Orgasm i gäststugan

Jag sitter på gräsmattan utanför gäststugan och tittar ut på den vackra solnedgången. Bakom mig kan jag höra dina andetag och hur du försöker smyga dig på mig, men innan du hinner röra vid mig vänder jag mig om och drar ner dig i gräset.

Jag sitter på gräsmattan utanför gäststugan och tittar ut på den vackra solnedgången. Bakom mig kan jag höra dina andetag och hur du försöker smyga dig på mig, men innan du hinner röra vid mig vänder jag mig om och drar ner dig i gräset.

Vi börjar skratta men efter en stund blir det knäppt tyst och vi ler bara mot varandra. Det enda vi kan höra är oss själva, våra djupa andetag.

Plötsligt börjar det spöregna, jag reser mig upp från gräset och greppar tag i din arm. Jag rycker upp dig från baken och vi springer hack i häll in i den lilla trånga gäststugan. Den ligger några meter ifrån det stora huset.

Du lutar dig närmare och så kysser du mig.

Vi springer in och du smäller igen dörren efter dig. Väl inne så hämtar du två handdukar ifrån skåpet. Du lämmar ena handduken till mig går du vidare mot toaletten. Men innan du hinner komma till dörröppningen skrattar jag till lite och frågar med lite skämtsam röst om du inte vågar byta om framför mig, eller har du något att dölja.

Din blick vänder mot mig och du vänder stegen och går mot mig. Du stannar alldeles nära och jag får nästan nackspärr av att försöka titta upp mot dina mörka vackra ögon. Du lutar dig närmare och så kysser du mig.

Dina läppar känns så mjuka, nästan som en övermogen persika. Jag backar lite med huvudet, ler och drar av mig mitt lilla linne. Ögonkontakten bryts och när jag fått av mig linnet är din blick riktad neråt. Du ler lite smått och drar av dig din tröja.

När du kommer till min bh stannar du upp, jag vrider mig så att det ska gå lättare att knäppa upp den.

Mitt begär är nu stort och jag lägger mina armar runt din nacke och kysser dig. Du drar din hand över min rygg medan vi hånglar. När du kommer till min bh stannar du upp, jag vrider mig så att det ska gå lättare att knäppa upp den. Du gör det och låter den falla till marken.

Jag knäpper upp ditt skräp och du drar av dig dina, och snart också mina byxor. Vi förflyttar oss till soffan och du föser ner mig lite lätt mot soffans mjuka kuddar. Du böjer dig ner mot mina underkläder och drar av mig mina vita spettstrosor.

Jag särar på benen. Du förstår vinken och dyker ner i mitt underliv och börjar varsamt slicka mig. Jag lägger min hand i ditt brunna, fluffiga, mjuka hår och masserar din hårbotten medan du försätter att slicka.

Så trär jag på kondomen på ditt styva könsorgan.

Jag andas tyngre och tyngre och till slut drar jag bort ditt huvud och tittar ner mot ditt kön. Du frågar om du ska ta fram en kondom och jag svarar med en nickning och ett stort leende. Du tar upp dina byxor som ligger på golvet och drar ut en kondom ur fickan. Du ger den till mig och jag öppnar paketet.

Så trär jag på kondomen på ditt styva könsorgan. När du kollat att den sitter rätt lägger du dig över mig och jag känner nu ditt könsorgan mot mitt.

Du frågar mig om jag verkligen vill. Jag kysser dig och säger ja. Då stoppar du in den i min öppna, våta slida. Jag tar ett djupt andetag och håller nästan andan när jag känner hur den glider in. När den är helt inne frågar du om det känns bra, jag svarar med en lätt nickning och ber dig att försätta.

 

Vi börjar göra hastiga rörelser fram och tillbaka mot varandra. Och jag känner hur den åker in och ut i varje stöt.

Jag försöker bara fokusera på en sak. Att komma.

Vi andas hastigare och hastigare, och jag släpper ifrån mig ett lätt stön. Du kysser mig då och då, och jag försöker bara fokusera på en sak. Att komma.

Efter en stund med samma takt ber jag dig att köra lite fortare, du gör det och det känns ännu skönare och också intimare på nåt sätt. Den varma känslan sprider sig i hela min kropp och jag är på väg att få en orgasm. Du märker det och fortsätter att hålla den snabba takten.

Bara några sekunder efter så kommer jag och flämtar högt. Det tar inte lång tid innan du också kommer.

Nu ligger vi bara där, du och jag, jag ligger över ditt bröst. Jag känner hur din bröstkorg höjer och sänker sig. Och jag hör hur ditt hjärta slår hårt och snabbt. Jag tittar upp, möter din blick och tänker på hur tusan jag förtjänade en sådan person i mitt liv.

/Den som vet, den vet

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan