Min badhusfantasi i killarnas bastu

Jag sitter på bassängkanten. Jag har simmat en lång stund och är lite trött. Då ser en snygg kille i svart lockigt hår som häver sig upp ur bassängen, han skakar av sig vattnet och går mot omklädningsrummen.

Inspirerad av killens sexiga kropp låter jag tankarna vandra ... jag tänker att jag följer efter killen, passerar tjejernas omklädningsrum och sneglar sen in i killarnas och ser bastun där inne. Där sitter han. Dörren står på glänt och jag gör det, jag smiter in. Jag ser mig omkring.

Fan också, för att komma till bastun måste man passera duscharna. Jag skyndar mig förbi och hoppas på att ingen såg mig.

– Hörru du!

Jag vänder mig om. Där står någon. Fan, tänker jag tyst. Vi tittar på varandra en sekund, men sen går han bara och låter mig vara där.

Jag fortsätter mot bastun med snygga killen och han sitter kvar där inne. Han tittar på mig. Han är helnaken och har handduken bredvid sig. Jag tvekar och ser hans kuk hänga mot vänstra benet.

– Kom in, säger han och ger mig en blinkning, som att det vore helt normalt att jag var där.

Jag fortsätter in i bastun och sätter mig bredvid honom utan att säga ett ord. Jag sneglar mot hans kuk och känner mig kåt. Jag knäpper upp min överdel och lägger den bredvid mig. Killen sneglar uppmuntrande mot mina bröst och hans kuk börjar resa sig.

Jag reser mig upp och ställer mig med ryggen emot honom. Jag drar sakta ner min underdel.

– Är det okej? frågar jag sätter mig på knä framför honom och tittar mot hans kuk.

Han nickar och tar mina händer. Han för mina händer mot sin kuk och jag börjar runka kuken och suga på ollonet. Han stönar och min snippa blir riktigt våt. Efter några minuter ställer han sig upp och gör en frågande gest mot en av bänkarna. Gärna, tänker jag och lägger mig ner på bänken. Han närmar sig, jag särar på benen och han börjar slicka mig. Jag ryser till. Det är verkligen superskönt.

– Vill du? frågar jag efter en stund samtidigt som jag särar mer på benen och tittar mot hans kuk.

– Mmm, svarar han och våra kön närmar sig varandra.

Han för in sin kuk i mig, försiktigt. Sedan ökar vi hastigheten och stöter mot varandra. Jag njuter. Jag känner det långt inombords. Nu kommer jag. Det blir superblött jag spänner mig och stönar högt. Han ser förvånad ut.  

– Ehh, va hände?? frågar han.

– Jag kom! skrattar jag.

Sedan suger jag av honom. En sista avsugning innan jag beger mig mot tjejernas omklädningsrum.

Nån timme senare sitter jag på bussen på väg hem och allt är som vanligt. Det var en härlig fantasi ...
 
/Klara

Till toppen av sidan