Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Min badhusfantasi i killarnas bastu

Jag sitter på bassängkanten. Jag har simmat en lång stund och är rätt trött. Då ser jag en snygg kille i svart lockigt hår som häver sig upp ur bassängen, han skakar av sig vattnet och går mot omklädningsrummen.

Inspirerad av killens sexiga kropp låter jag tankarna vandra ... jag tänker mig att jag följer efter killen, att jag passerar tjejernas omklädningsrum och sneglar in i killarnas omklädningsrum. Nu ser jag bastun där inne. Där sitter han, den lockiga killen. Dörren står på glänt och jag gör det, jag smiter in och ser mig omkring. 

Fasen också, för att komma till bastun måste man passera duscharna. Jag skyndar mig förbi och hoppas på att ingen såg mig. 

– Hörru du! 

Jag vänder mig om. Där står någon. Åh nej, tänker jag tyst. Vi tittar på varandra en sekund, men sen går han bara och låter mig vara där. 

Jag fortsätter mot bastun och där sitter den snygga killen kvar. Han tittar på mig. Han är helnaken och har handduken bredvid sig. Jag tvekar lite och samtidigt ser jag hans kuk hänga mot det vänstra benet. 

– Kom in, säger han och ger mig en blinkning, som att det vore helt normalt att jag var där. 

Jag fortsätter in i bastun och sätter mig bredvid honom, utan att säga ett ord. Jag sneglar mot hans kuk igen och känner mig kåt. Jag knäpper upp min överdel och lägger den bredvid mig. Killen sneglar mot mina bröst och hans kuk börjar resa sig. 

Jag ställer mig upp med ryggen emot honom och drar sakta ner min bikiniunderdel. 

– Är det okej? frågar jag och sätter mig på knä framför honom och tittar mot hans kuk. 

Han nickar och vi tar varandras händer. Han för mina händer mot sin kuk och jag börjar runka den och suga på ollonet. Han stönar och jag känner hur min snippa blir riktigt våt.  

Efter några minuter ställer han sig upp och gör en frågande gest mot en av bänkarna. Gärna, tänker jag och lägger mig ner på bänken. Han närmar sig, jag särar på benen och han börjar slicka mig. Jag ryser till. Det är verkligen superskönt. 

– Vill du? frågar jag efter en stund samtidigt som jag särar mer på benen och tittar mot hans kuk. 

– Mm, svarar han och våra kön närmar sig varandra. 

Han för in sin kuk i mig, försiktigt. Sen ökar vi hastigheten och stöter mot varandra. Jag njuter. Jag känner det långt inombords. Nu kommer jag. Det blir superblöttjag spänner mig och stönar högt. Han ser förvånad ut.   

– Eh, va hände?? frågar han. 

– Jag kom! skrattar jag. 

Sen suger jag av honom. En sista avsugning innan jag beger mig mot tjejernas omklädningsrum. 

Nån timme senare sitter jag på bussen på väg hem och allt är som vanligt. Det var en härlig fantasi... 
 
/Klara

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan