Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Vi hade sex med penispump

Vi ligger i sängen och myser med varandra. Jag har mina händer innanför hans tröja och känner på hans kropp. Han rör vid mig och det gör mig genast kåt. Hans hand går upp från min höft, till min mage och mot brösten. Han stannar precis under dem.

– Får jag? frågar han.

– Mm, svarar jag.

Han tar mina bröst i sina händer, försiktigt masserar han mina bröstvårtor på precis rätt sätt. Mina läppar rör vid hans. Jag för mina händer under hans byxor och smeker hans hårda kuk med min öppna hand.

– Precis så, säger han.

Han släpper mina bröst och tar tag i sängen. Jag backar lite och sätter mig på knä mellan hans särade ben. Jag sträcker mig fram över honom och lägger mina händer på hans axlar. Jag smeker honom från axlarna ner till början av hans tröja och jag drar av den.

Jag fortsätter min väg ner mot hans kuk, som nu rycker. Jag rör den utanpå byxorna, jag följer formen till ollonet och sen tillbaka igen. Jag för mina fingrar in under byxorna och drar ner.

Den står rakt upp, och bara väntar på att jag ska ta min mun om den. Jag tar upp penispumpen som var bekvämligt placerad precis vid sängkanten. Han nickar. Jag häller på glidmedel på hans kuk och sätter på pumpen. Han börjar andas arytmiskt när jag börjar pumpa.

Han stönar högre och högre. Medan pumpen är på sträcker jag mig fram och slickar på hans hals. Han lyckas få fram ett skakigt "Jag älskar dig" mellan stönen. Jag säger samma tillbaka.

Jag tar stänger av pumpen. Min fitta är nu så våt att jag tar av mig mina byxor och börjar pulla samtidigt som jag leker med hans ollon. Sen tar jag ett stadigt grepp med båda händerna om hans kuk och börjar stryka upp och ned.

Suger gör jag också, min mun är äntligen om hans känsliga ollon. Snart skakar hans ben, och han nästan gråter när han kommer.

Jag trycker mina händer hårt mot basen av kuken. Sperman sprutar. Jag lägger mig bredvid honom och han kramar mig hårt, och trycker sin kuk mot min vulva. Vi gnuggar våra näsor tillsammans och så säger han viskar.

– Din sexgud!

/Kille, snart 14

Till toppen av sidan