Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Hon fingrade mig på bryggan

Ida och jag går hand i hand, det är en varm sommarnatt. Vi har gått i ungefär fem minuter. Som tur var, var det förvånansvärt få mygg.

– Vi är framme!

Ida börjar jogga, hon drar mig med sig. Framför oss är en liten strand, som leder ut mot havet. I mitten ligger en brygga omringad av vass. Ida springer fram och sätter sig på kanten av bryggan, och jag följer med.

– Visst är det fint?

Idas röst är mjuk och hon tittar ut över vattnet. Jag vänder mig och tittar på henne, hon har på sig en oversized hoodie och shorts.

– Du är fin.

Jag kunde inte låta bli, hon var bara så vacker. Hon fnittrar och drar mig närmare, och vi börjar kyssas. Hon vilar sina armar runt min hals, och jag lägger mina händer på hennes höfter. Sakta börjar jag dra mina händer upp ovanför hennes tröja, upp längs med hennes midja. Hon ryser till av mina smekningar.

– Vill du att jag ska ta av mig tröjan?

Idas röst är låg och mjuk, och jag blir kåt bara av att lyssna på henne.

– Mhm.

Jag nickar och drar undan mina händer, medans drar hon av sig tröjan. Hon har ingen bh på sig under, nu är hennes bröst blottade framför mig. Jag känner hur min fitta börjar dunka av längtan, längtan att känna henne.

Jag börjar smeka över hennes bröstvårtor, de styvnar. Ida lutar sig närmar och vi börjar hångla igen. Jag fortsätter att klämma och smeka hennes bröst, hela min kropp pirrar av kåthet. Ida lägger sina händer på mina lår, och börjar smeka insidan av dem. Jag har på mig en kort kjol och ett par trosor, och en av Idas händer glider upp och börjar gnugga utsidan av mina trosor.

Det är så skönt, jag stönar mjukt mot hennes läppar.

– Är det okej om jag tar av dig trosorna?

Jag tittar på Ida, hon är generad. Hon är nog den vackraste människan jag någonsin har träffat, speciellt just nu.

– Gud ja, snälla.

Jag pussar henne på kinden, och ler mot henne. Hon ler också medans hon drar undan mina trosor. Nu känner hon hur våt jag är. Hon drar fingrarna över min klitoris, och börjar smeka min fitta i runda cirklar. Jag stönar igen, och lutar mitt huvud mot hennes axel.

– Är det skönt?

Ida viskar. Jag hör på hennes röst att hon ler. Hon drar fingrarna över öppningen till min fitta, jag är så kåt att det känns som att jag ska explodera. Jag lyckas stöna ut ett mjukt ja till svar. I samma sekund trycker Ida in två fingrar i min våta fitta. Jag stönar lite hårdare.
- Du är så söt när du är kåt, säger hon medans hon börjar dra fingrarna ut och in snabbare och snabbare.

Det är inte första gången vi är intima, men det spelar ingen roll. Det är så skönt. Jag börjar jucka lite mot hennes hand, jag känner mig desperat inför henne.

Hon börjar vicka på fingrarna lite och jag börjar stöna högre och högre. Det känns som att hela jag börjar koka. Jag juckar hårdare mot hennes hand och hon fortsätter pulla mig.

– I… Ida ... jag kommer … jag kommer nu!

Jag stönar och trycker min fitta hårdare mot hennes hand.

– Mm ... kom för mig.

Idas ord kombinerat med känslan av hennes fingrar som fyller mig är nog det skönaste jag någonsin har upplevt. Jag känner hur orgasmen växer över min kropp och hela jag skakar. Ida trycker sina fingrar hårdare in i min fitta, jag undrar om hon känner av hur hårt min fitta dunkar. Sakta lugnar jag ner mig. Ida drar ur fingrarna. Jag sträcker på mig och andas ut, och tittar på Ida.

– Jag älskar dig.

Min röst är fortfarande skakig.

– Jag älskar dig också.

Ida ler, och pussar mig på pannan. Och jag känner av att hon talar sanningen.

/tjejer som gillar tjejer :-)

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Artikel

Skriv en egen sexnovell

Gillar du att skriva upphetsande historier? Skriv en sexnovell och skicka den till oss!

Till toppen av sidan