Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag var sexberoende men fick hjälp

Det började med att jag såg en film om sex och onani på youtube, jag var bara 9 år då. Jag provade och det var sååå skönt! Jag onanerade varje dag i flera år och när jag var typ 13 så började jag kolla på porr och onanera till det.

Det gick överstyr

Sen började jag att skicka nudes till killar för att bli kåt, jag låg till och med en kille som var 19! Det gick överstyr men jag brydde mig inte om det. Jag låg med flera på skolan.

En dag upptäckte min kompis mig med att jag låg med en kille i ett grupprum på skolan. Hon pratade med mig och sa att jag kanske borde prata med mina föräldrar om … jag gjorde till slut det och de sa att jag borde få hjälp.

jag var besatt av att ha sex

Jag gick till ungdomsmottagningen och de gjorde testar och sen fick jag prata med flera psykologer och berätta allt (det var lite pinsamt). Sen fick jag träna på att onanera på ett sätt jag mådde bra av.

Nu 3 år senare när jag tänker tillbaka så tycker jag att jag var besatt av att ha sex, det var jobbigt att vara som beroende. Men nu onanerar jag och har sex på ett sätt jag mår bra av. Våga sök hjälp om ni är beroende av sex!!!

/Anonym

Till toppen av sidan