Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Jag kände hans stånd mot mitt ben

Jag var på väg hem från skolan när jag kände hur någon kramade mig bakifrån. Kevin och jag tog sällskap hem till mig där vi kollade på en film. Vi gick in till mitt sovrum och lade oss i min säng och vi var ensamma.

Jag lade huvudet på Kevins arm och han började smeka mig med sina stora, varma och mjuka händer, han kysste mig försiktigt. Händerna smekte sig ner till min byxlinning.

– Får jag? frågade han och nickade mot knappen och jag nickade till svar.

Han knäppte upp min knapp och vi fick av de tajta jeansen. Efter en stund klädde även han av sig. Vi lade oss ner under täcket och han höll om mig och kysste min hals lätt. Jag kände hans stånd mot mitt ben och kände att jag ville ha honom och bara honom.

Jag reste sig upp lite.

– Vill du? stönade jag försiktigt.

– Om du vill.

Han reste dig upp och hämtade en kondom i byxfickan och trädde på den. Kevin drog av mina trosor och knäppte försiktigt upp min bh. Han lade sig på mig och hans läppar lämnade små märken längs halsen och brösten.

Försiktigt tryckte vi oss mot varandra och hans hårda snopp gled in i mig. Ett lätt stön lämnade min mun. Vi började jucka försiktigt till en början, men efter en stund blev det lite snabbare och hårdare och jag stönade. Kevin log när han såg att jag njöt.

En sund senare slutade vi och jag förstod att han hade kommit. Han drog av kondomen, knöt ihop den och slängde den.

– Kom du också? frågade han.

– Nej, men det gör inget.

– Det är väl klart att du också ska få komma, visande han.

Kevin hasade ner mot mitt kön och jag särade försiktigt på mina ben. Han kysste sig ner längs magen och började sen slicka mig lätt, men stoppade efter en stund.

– Säg till om du vill att jag ska sluta, sa han.

Han fortsatte att slicka mig och han slickade snabbare och hårdare. Det var så skönt, jag stönade och en rysning gick genom hela min kropp. Kevin började smeka mig med händerna också.

Jag kom, bara efter några minuter. Kevin slutade och kysste mig.

– Det var min första gång, sa jag tyst.

– Vadå?

– Du är den första jag har legat med.

– Vilken tur för mig då, sa Kevin och log. Han kramade om mig och resten av kvällen låg vi och smekte och myste med varandra tills vi somnade. 

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan