Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Jag var porrberoende - nu har jag slutat

Jag är tretton och jag har varit porr beroende. Det började när jag var nio. En kille i min klass som mobbade mig sa till alla att jag kollade på porr. Vilket jag inte gjorde (än). Alla trodde i allafall på mig eftersom att de visste att killen mobbade mig. Så fick jag veta att det fanns något som hette så.

det var som ett tidsfördriv

Någon månad senare sa min pappa helt random att "kolla inte på porr". Då blev jag nyfiken och googlade. Jag tyckte det var häftigt, det var som ett tidsfördriv. Tiden bara försvann när allt var jobbigt, det gjorde mig lugn att kolla men jag mådde sämre efteråt för att det kändes dåligt. Nu kollade jag varje dag.

Nån vecka senare skulle jag gå ner och säga godnatt till min pappa. Han satt och kollade på sin dator, jag gick fram till honom. Han började hysteriskt klicka runt på datorn men det var försent. Jag var framme och såg att han satt och kollade på porr.

Mina föräldrar är varken skilda eller har en dåligt sex relation (har hittat kondomer). Jag bara sa godnatt snabbt och sprang upp. Senare kom han upp och sa att han "bara" rensade gamla filer på sin dator. Men han satt ju liksom och kollade?! Han sa att han fortfarande älskar min mamma, (mamma vet inte om detta).

nästan 3 månader clean

Jag fortsatte att kolla men beslutade mig för 4 månader sedan att försöka att bara kolla varannan dag och sen bara varje helg. Sen slutade jag helt och nu har jag inte kollat på 2 månader 30 dagar och 20 timmar. Så nästan 3 månader clean.

Jag mår så mycket bättre nu så jag vill säga till alla som kollar att det är så värt det! Kämpa! Jag tänker på porr varje dag och är fortfarande små sugen på att kolla men jag låter bli. Lycka till med att sluta!❤️

/Tjej 13 som är snart tre månader clean!

Till toppen av sidan