Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

I gymmets duschar

Vi var precis klara med ett ryggpass på gymmet och gick mot omklädningsrummet. Vi öppnade skåpen och han drog av sin tröja. Jag fick se hela hans muskulösa överkropp.

Jag tog av min tröja och mina byxor och virade min handduk runt mig, han gjorde samma sak. Jag såg att han kollade på min kropp medan jag klumpigt drog av kalsongerna under handduken. Vi gick mot duscharna som låg utom synhåll från skåpen och ingången till omklädningsrummet, där hängde vi av oss handdukarna.

Vi brukar duscha tillsammans

Nu var han helt naken. Hans kuk stod lite utåt som den alltid gör, den såg lika frestande ut som vanligt. Vi har känt varandra väldigt länge och brukar duscha tillsammans på gymmet vilket enligt mig är den bästa delen av hela passet.

Vi ställde oss i varsin dusch med en tom dusch mellan oss. Det var ganska sent en torsdagskväll och ingen annan var i omklädningsrummet, jag visste också att vi skulle höra om nån kom eftersom dörren till omklädningsrummet alltid smällde högt. Så jag bytte till duschen precis bredvid honom. Han tittade på mig, på mina abs, och på min kuk – allt täckt av glänsande vattendroppar.

Jag tittade frågande på honom och han nickade.

Jag kände att vi båda ville samma sak. Jag tittade frågande på honom och han nickade. Jag gick in i hans dusch och han drog mig intill sig. Jag började långsamt smeka hans muskulösa bröstkorg där under vattenstrålen. Han andades tyngre och hans kuk blev hård. Jag tryckte mig mot hans kuk och han stönade lite när jag sakta började runka av honom.

Våra kukar stod som pelare rakt upp i luften. Sen ställde jag mig på knä. Jag drog tillbaka hans förhud och började slicka hans ollon samtidigt som jag försiktigt klämde på hans pung. Jag började suga snabbare och snabbare. Han andades tyngre och lite skakigt nu och liksom stönade till då och då.

Han pressade läpparna allt hårdare om min kuk

Jag märkte att han var nära och tog ut kuken ur munnen. Jag ställde mig upp och nu var det han som ställde sig på knä framför mig. Vi tittade på varandra när han drog tillbaka min förhud och började suga. Han runkade av mig och sög samtidigt. Det kändes alldeles underbart och jag stönade ganska mycket. Han pressade läpparna allt hårdare om min kuk och gnuggade tungan mot strängen.

Nu var jag extremt nära. Jag knuffade försiktigt bort honom och han la sig på golvet. Jag la mig på honom och började jucka mot hans kuk. Det var extremt upphetsande att gnida min kuk mot hans och ganska snart kom jag.

Jag hämtade andan och började sen slicka runt hans ollon tills han sprutade i mitt ansikte. Sedan ställde vi oss i duschen igen, med en tom dusch mellan oss.

/Kåt på kompisen

Till toppen av sidan