Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Han ville gå ner på mig

Vi går hand i hand längs vägen, det är sommar och varmt ute. Vi stannar till och tittar ut över vattnet och plötsligt viskar du något i mitt öra.


– Om vi var hemma skulle jag gått ner på dig nu.

Jag vänder mig mot dig och ler, jag blir kåt men vi fortsätter att sakta gå hemåt. Vägen känns lång och jag känner mer och mer hur jag vill känna din nakna hud mot min.

Så fort vi kommer in genom ytterdörren kastar jag mig över dig och vi kysser varandra intensivt, jag hoppar upp på dina höfter och vi går hånglandes in på mitt rum.

Jag lägger mig på sängen och du lutar dig över mig och kysser mig. Jag drar av mig klänningen och du börjar slicka runt mina bröstvårtor samtidigt som jag börjar massera ditt stånd. Min andning ökar och jag börjar bli väldigt våt.

Efter ett tag kysser du längs min kropp och innanför låren tills du kommer ner till mina trosor. Först kysser du mitt underliv genom trosorna och efter ett tag drar du av dem och börjar slicka mig.
Jag slås snabbt av en otroligt skön känsla och utan att jag kan kontrollera det ger jag ifrån mig ett stön. Du slickar varsamt och noga min klitoris, tills den sköna känslan till slut tar över och jag kommer i en kraftig orgasm.

Efter några sekunder av återhämtning reser jag på mig och knäpper upp din gylf, ståndet sprätter upp ur byxorna och jag börjar slicka och kyssa dina kulor. Jag hör dig stöna tyst och börjar suga din kuk.
Efter ett tag stoppar du mig och frågar om jag vill knulla. Jag ställer mig på alla fyra framför dig och du tränger långsamt in i mig bakifrån. Vi båda stönar av känslan, börjar stöta snabbare mot varandra och känslan växer.

Vi byter ställning och jag börjar rida dig istället, samtidigt som jag rider din kuk gnuggar jag klitoris mot ditt bäcken. Efter ett tag kommer vi båda samtidigt. Sedan lägger vi oss i sängen och skedar.

– Du är otroligt vacker älskling, viskar du till mig.
Jag kysser dig och säger att det är du med.

/Anonym

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan