Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Ett kärlekspar har sex på stranden

Du går längs strandkanten mot mig. Du har solglasögon på dig för att blockera den bländande solnedgången som speglas i sjön. Vi har planerat detta i flera veckor nu. Sex i solnedgången på en strand.

Vi har valt ut en avlägsen sjö, en timma från stan. Inget hus finns på flera kilometers avstånd. 100 procent privat, eller som du kallar det "sexläge med flickvän".

När du står precis framför mig på strandkanten ser du hur jag ställer mig upp, bara någon meter framför dig. Du ser hur jag tar ett steg närmare dig och kysser dig på munnen. Du tar dina händer runt min hals och fortsätter med att kyssa mig, nu med tunga.

Efter ett tag känner du hur du inte kan vänta längre. Du drar av mig min tröja och försöker lista ut hur min bh funkar. Medan du gör det börjar jag med att ta av dig dina solglasögon och med att knäppa upp din skjorta. För varje knapp som knäpps upp blir din mage synligare och synligare och precis när hela din sexiga kropp blir synlig lyckas du blotta mina bröst.

Jag stönar

Vi fortsätter sedan med att hångla, mer intensivt än innan. Men nu har du också tagit tag i mina bröst. Du masserar båda brösten med dina händer, du hör hur jag stönar högljutt. Sedan tar du av dig dina byxor och du ser att jag gör detsamma.

Ett kärlekspar i underkläder, står nu på stranden. Du kommer närmare mig igen och nu nuddar nästan hela våra kroppar varandra. Du tar din hand in i mina trosor och rör vid min klitoris och du känner hur jag rör vid din penis. Den blir hård direkt.

Jag trär på kondomen

Du drar av mig mina trosor och jag drar av dina kalsonger. Sedan lägger du dig ner i den torra sanden och jag sätter mig på dina ben. Du ser hur jag tar kondomen som ligger i din byxficka. Sen känner du hur jag trär den på dig, du stönar, inte för att jag satte på dig kondomen utan för att du nu känner att du är inuti mig.

Du ser hur jag går upp och ner och hur din penis går ut och in ur mig. Sen kommer jag, men inte du. Du säger inget om det för att vara snäll, men jag ser att du inte är helt nöjd. För att du ska få njuta tar jag min mun runt ditt penisskaft och börjar stöna. Du greppar tag i sanden när du kommer.
När vi legat på stranden ett tag och njutit av våra orgasmer tvättar vi bort sanden i sjön och går tillbaka till tältet, nu i månens ljus.

/Någon som vill testa att skriva

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan