Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Två kåta killar på 16 år

Jag var nervös. Det här var inte min första gång, men det var med en person jag verkligen älskade. Jag ville inte bara ha sex för att njuta, jag ville känna närheten och kärleken mellan oss.

En naken person och en i kalsonger. De kramar om varandra och den ena håller handen på den andras rumpa. Illustration.

Här var vi, två kåta killar i 16-årsåldern, med våra tungor som fightades om dominans. Hans händer satt fast som klister på min röv och klämde åt mina skinkor medan jag hade mina händer lekandes med hans gyllenbruna hår. Våra kroppar var så nära varandra att jag kunde känna hans stånd genom byxorna. Det gjorde mig mer upphetsad och jag började dra med mig honom från dörren till sängen utan att bryta kyssen.

Jag puttade ner honom och satte mig på hans kuk och började gunga fram och tillbaka. Efter ett tag av vårt hångel vände han på oss så att han var överst och jag låg under. Vi kollade djupt in i varandras ögon och jag kunde se lusten i hans mörka vackra ögon som sa att han ville ha mig.

Sen började vi klä av oss. Han tog av sig sin tröja och jag kunde se hans vackra överkropp, den var inte muskulös utan hade lite fett på sig och den var vacker, hela han var det. Efter att han tog av sig tröjan drog han ner gylfen på mig och slet av mig byxorna av ren sexuell frustration.

När alla kläder var av började han suga av mig, jag stönade och höll i hans huvud. Hans mun var fantastisk runt min kuk och det kändes som om han sög ut hela min själ. När jag var precis några sekunder från att komma slutade han och sträckte sig över sängen för att hämta glidmedlet och kondomen från nattduksbordet.

Jag tittade bort med en irriterad blick, för han slutade precis när jag höll på att komma. Medan han tog fram kondomen och gjorde sig redo för att vara inne i mig kollade jag runt i hans rum. Det var ett vanligt pojkrum med en tv och en spelkonsol framför sängen och en vit stor garderob som täckte nästan hela väggen på högra sidan av rummet.

Jag var så fokuserad på att utforska hans rum att jag inte hörde att han pratade med mig.

– Hallå hör du mig?

– Va, vadå? sa jag förvånat när jag vände mig för att kolla på honom.

– Vill du vända dig om?

– Ja, självklart.

Jag vände mig om, ställde mig på alla fyra och kände hur hans kuk tryckte sig in i mitt anus.

– Vad skönt, snabbare! sa jag.

Han körde snabbare och träffade min p-punkt varje gång han juckade framåt, samtidigt som han runkade av mig med sin högra hand och smiskade min röv med sin vänstra hand då och då.

Vi stönade så högt och ljudet av våra svettiga kroppar som mötte varandra gjorde mig ännu mer kåt. Han tog ut sin kuk ur mitt anus och drog av kondomen och kom sen i min mun. Vi började hångla och jag fick honom att smaka på sin egen sperma, det smakade fantastiskt, tyckte han.

Efter det var det min tur att komma. Han tog sin stora högra hand runt min stora kuk och började runka av mig, mina stön kunde höras i hela huset, men lyckligtvis var vi ensamma hemma.

Han runkade av mig det snabbaste han kunde och utan förvarning sprutades min sperma rakt upp i luften och träffade hans ansikte. Han var snabb och stoppade in min kuk i sin mun och svalde resten som kom ut.

Vi låg i sängen helt utmattade bredvid varandra och myste efter vårt långa sköna sex. Jag kände mig helt varm i kroppen av att ha en sån underbar person i mitt liv.

– Jag älskar dig Kristoffer, sa jag.

– Jag älskar dig också Pontus.

Men det var inte slut, en runda två var snart på väg till oss.

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan