Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Bästisen slickade mig vid poolen

Jag och min bästa vän Ebba har känt varandra hela livet, och har alltid berättat våra hemligheter för varandra. Eller jag trodde i alla fall det ...

När jag en dag kom hem till henne så frågade hon mig om vi skulle bada. Jag fattade inte vad hon menade men sa okej. Jag gick in på toaletten och skulle just låsa men hon stoppade mig och frågade om vi kunde byta om tillsammans. Hon såg glad ut. Jag svarade att det var okej och släppte in henne.

När jag hade tagit av mig trosorna så stirrade hon på min snippa. Jag frågade varför hon gjorde det men hon skakade bara på huvudet. När vi båda hade tagit på oss våra badkläder så gick hon ut och öppnade pool-locket. Vi klev i, satt och pratade och gjorde en tiktok.

Efter en stund så frågade hon mig om vi skulle bada nakna. Jag tyckte att det lät som en konstig idé men vi hade ju badat nakna innan, när vi var yngre, så jag svarade att det gick bra. Ebba tog av sig baddräkten och jag gjorde samma sak.

– Åh vad skönt det är, sa hon.

– Ja, det är såå varmt, sa jag.

– Får jag?

Ebba kollade ner på min snippa igen och sedan på mina bröst.

– Får jag? frågade hon och nickade mot mina bröst.

– Okej, sa jag.

Hon tog två fingrar och kittlade mig lite. Jag skrattade åt beröringen.

– Ska vi ... du vet?

Nu fattade jag faktiskt och kände hur min snippa liksom började röra sig. Jag ville, nickade och Ebba förde försiktigt ner mig så att jag hamnade på rygg bredvid poolen. Hon satte sig på mig och började gnugga sin snippa mot min.

– Visst är det härligt? sa hon.

Visst tyckte jag det var härligt, jag ville, men det kändes lite konstigt och ovant på samma gång.

Ebba gjorde en gest som att hon vill slicka mig. Jag nickade och hon började slicka min snippa. Jag fick ur mig ett stön, men när jag hörde mig själv tog jag snabbt min hand för munnen.

– Du får stöna, stöna gärna igen, sa Ebba då.

– Få mig att stöna då! sa jag.

Ebba fortsatte att slicka mig och jag stönade.

//Skriven av personen som var med om detta

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan