Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Smek- och oralsex efter kafédejten

Tummen trycker han mot klitoris och de två fingrarna i slidan trycker han uppåt mot magen. Han hoppas att det är g-punkten han kommer åt. Han kan ha träffat rätt, för hon andas tyngre och stönar högre.

Det är deras första dejt, de har planerat att ses på det lilla och ganska fula kaféet i den lilla staden där hon bor. Han beställer en svart kaffe och hon en kopp te.

Trots nervositet har de en trevlig första dejt och båda känner att kemin finns där. Vid ett tillfälle snuddar han med handen på hennes lår och tittar sedan in i hennes ögon. Hon blir röd om kinderna och underlivet börjar bulta.

Hon tittar runt i den ganska öppna lokalen och ser att det är rätt folktomt. Då lägger hon sin hand ovanpå hans. Hon bara håller handen där och ingen av de säger något.

Hon frågar om han vill följa med hem

När de lämnar kafét går de hand i hand. Hon frågar om han vill följa med hem till henne och han ler och säger att han gärna vill det.

Under bussresan lutar hon sig mot hans axel. Han viskar i hennes att hon är vacker. Redan nu känner han att kuken reser sig.

När hon sätter nyckeln i låset och vrider om känner hon en hand på axeln och när dörren öppnas snurrar dom in i en omfamning och en första försiktig kyss. Lång, men ingen tunga.

han hör henne stöna tyst

De pausar, stänger dörren och hinner få av sig skorna innan de börjar kyssas igen. Den här gången med öppna munnar. Nu sprider sig värmen i deras kroppar. Hon trycker sitt bröst mot hans och han hör henne stöna tyst. De trycker sig mot varandra och nu känner han hennes lår mot sin kuk.

De tar hastighet av sig jackorna, hon lutar sig mot väggen och han trycker sig mot henne. Hennes fitta och hans kuk är nu bara några millimeter ifrån varandra och skiljs endast åt tyget i deras kläder.

Hon tar om hans hand och drar med honom mot sovrummet där hon sätter sig på sängkanten och drar av sig byxorna. Han står lite avvaktande och tittar på, han är riktigt hård och hon är riktigt våt.

Han närmar sig sängen och ställer sig framför henne. Hon lägger handen på hans skärp och tittar upp på honom med frågande och sexig blick. Han hjälper till med knapparna och hon drar ned dragkejan.

Brösten blottas

Nu ser hon konturerna av den hårda kuken som pekar snett uppåt till höger. Hon drar av sig sin tröja och han ser att hon inte har någon bh på sig. Brösten blottas, de stora vårtgårdarna med styva bröstvårtor.

Hon lägger sig ned och möter hans blick och han förstår vinken och tar tag om hennes troskant. Hon lyfter höfterna för att han ska kunna dra av dem. Han drar långsamt av dem och noterar hur de rör sig över höften, låren, knäa, smalbenen och till slut över fötterna.

Han sitter sig på sängen och drar sina fingrar på insidan av hennes ben. Han leker med fingertopparna på insidan av hennes lår och rör sig långsamt mot fittan. Hon särar på benen och slänger huvudet bakåt i en gest av njutning.

han trycker försiktigt med långfingret mot den hala öppningen

Han märker att hon vill och börjar smeka de svullna yttre blygdläpparna. Han smeker de inre blygdläpparna som sticker ut mellan de yttre och känner hur blöt hon är. Han trycker försiktigt med långfingret mot den hala öppningen och fingret glider enkelt in. Hon stönar till. Det är nästan för skönt men hon vill inte komma riktigt än.

Hon sätter sig upp och han lägger sig ned. Hon sätter sig över honom och känner den hårda kuken genom kalsongerna, hon gnider sin våta fitta mot hans kuk och nu är det han som kastar huvudet bakåt. Han blundar och flämtar till av njutning.

Hon ger honom en kyss på munnen och börjar sedan långsamt kyssa sig nedåt varefter hon knäpper upp hans skjorta. När hon kommit ner till kalsongerna lyfter han höfterna så att hon kan dra av dem.

Det är vått av försats

Nu är de båda helt nakna och hon böjer sig över honom och börjar försiktigt att kyssa ollonet. Det är vått av försats och när hon hör att han stönar börjar hon långsamt att föra in mer och mer av skaftet i munnen. Hon för den in och ut och sluter läpparna runt den. In och ut, in och ut.

Han känner blodet pumpa och hjärtat slå snabbare. In och ut. Hon håller i botten av penis och börjar föra dem upp och ner längs penisskaftet, samtidigt som hon rör huvudet upp och ner över kuken. In och ut. In och ut. In och ut.

Han säger att han kommer att komma om hon fortsätter. Hon stannar upp en kort stund innan hon fortsätter att smeka honom. Hon för handen upp och ner längs kuken i takt med att han spänner kroppen. Och så händer det. Som sköna vågor av värme väller orgasmen över honom och sperman hamnar på hans mage.

Medan han pustar ut lägger hon sig bredvid på rygg. Och när han sätter sig upp särar hon lite på benen. Han tittar mot hennes kön och hon ler.

Hans tunga är våt och den rör sig smidigt över hennes kön. Han börjar försiktigt att slicka runt klitoris och slidöppningen. Hon smakar lite salt och värme.

Han leker med tungan. Hon stönar. Sen börjar han gå direkt på klitoris med tungan, mycket försiktig först, och när han märker att hon andas tyngre och flämtar trycker han tungan hårdare.

Tummen trycker han mot klitoris

Ena handen har han vilade på bröstet och den andra börjar han nu att smeka henne med. Han börjar smeka runt höften och sen vidare mot snippan, tillslut når han hennes öppning och börjar för då in två fingrar. Tummen trycker han mot klitoris och de två fingrarna i slidan trycker han uppåt mot magen. Han hoppas att det är g-punkten han kommer åt. Han kan ha träffat rätt, för hon andas tyngre och stönar högre.

Allt där nere bultar hårt, det är som att han röra alla hennes känsliga punkter på samma gång samtidigt som tungan är där och gör allt extra blött och glidigt. Det är så sjukt skönt.

Hans kuk bultar fortfarande och det minskar inte av att känna hennes våta kön och höra hennes stön. Snart blir det för skönt för henne. Hon känner att benen börjar skaka och värmen i fittan sprida sig till hela kroppen. Hon kniper, trycker sig emot hans mun och fingrar och kommer i en underbar orgasm.

/Dyslektikern, 18

Till toppen av sidan