Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Ensamma i bassängen

Det var en måndag eftermiddag och jag hade precis slutat skolan. Många av mina kompisar var med sina pojkvänner men jag hade valt att åka till badhuset och simma. Jag var avundsjuk på kompisarna men försökte att inte bry sig. Jag sa om och om igen i mitt huvud att min dag någon gång skulle komma.

Två personer kysser varandra under vattnet. Illustration.

Jag lutade mig mot det kalla bussfönstret och kollade ut. Det var grått och regnigt och jag kunde höra hur regndropparna landade på fönstret. Bussen stannade och jag klev ut. Jag klev rakt ner i en vattenpöl och hela min sko var täckt av vatten. Jag brydde mig inte om det och gick bara med rask takt mot badhuset.

Jag klickade i mitt kort och gick in i omklädningsrummet. När jag öppnade mitt skåp insåg jag att jag hade glömt min topp. Jag blev bara mer frustrerad även fast jag kunde hyra i kiosken utanför. Irriterat tog jag upp min ryggsäck och gick ut till kiosken. 25 kr för en dag, lite dyrt men just nu ville jag bara bada.

Jag bytte om, sköljde snabbt av mig och gick ut till simhallen. Barnbassängen som jag gick förbi var proppad med småbarn och deras mammor. Jag kom fram till vuxenbassängen och såg att den förvånande nog var tom. Jag kastade mig ut i den kalla bassängen. Jag älskar känslan när vattnet tränger sig in mellan mina tår och ben och jag känner mig alldeles fri.

Efter några längders simmande började jag känna att någon tittade på mig. Plötsligt hörde jag någon bakom mig, jag vände mig snabbt om men ingen var där. Jag struntade i det och fortsatte att simma.

Det dröjde inte länge förrän att jag hörde samma ljud bakom mig, då vände jag mig snabbt om men såg inget. När jag sen vände mig framåt såg jag att någon simmade under mig, med simglasögon. Jag simmade till den grunda delen av bassängen och följde hans väg upp med mina ögon. När han kom upp drog han in ett djup andetag och dök snabbt ner igen.

Han trodde att jag inte hade sett honom. Då drog jag på mig mina glasögon som låg på bassängkanten och simmade ut. Jag såg att han långsamt följde mig under vattnet. Så jag dök ner till honom.

Väl nere så vinkade jag till honom. Han såg ut att skämmas. Vi följdes upp till den grunda delen. Vi hälsade på varandra. Jag frågade honom vad han gjorde, då svarade han snabbt att han träningsdök. Jag skrattade och såg att han hade stånd och att han var skitsnygg! Han förstod att jag inte gick på det, så han erkände vad han höll på med.

Vi började simma tillsammans och pratade. Vi hade mycket gemensamt och vi skrattade mycket. När vi kom fram till den grunda delen pussade han mig, vi log och kollade på varandra, sen slängde jag mig över honom.

Vi hånglade, jag hade aldrig gjort det förut men det verkade gå ganska bra. Det var skönt, jag gillade honom verkligen. Han knäppte långsamt upp min hyrda topp och tog sen på mina bröst. Det var skönt. Jag drog ner hands badbyxor, han hade stånd. Vi hånglade och vi stoppade in hans snopp i mig. Så skönt. Hans stora snopp gick in och ut i mig.

Plötsligt slutade han. Han lyfte upp mig och började slicka mig mellan mina ben. Jag klämde hårt i hans hår och stönade. Det var så skönt! Jag har aldrig varit med om något så skönt som det här. Han tog på mina bröst och slickade mellan mina ben.

Han släppte ner mig och jag märkte då att det var några vid den andra bassängen som sträckte på sig för att se vad vi höll på med där bakom bassängkanten. Vi drog snabbt på oss våra kläder medan vi log och stirrade in i varandras ögon. Vi gick upp ur bassängen och smög in i en städskrubb. Jag gick ner på mina knän, knöt upp knuten på hans badbyxor och sög av honom.

Han stönade medan jag sög. Tillslut drog han ut den. Jag reste mig upp och kysste honom, vi båda skrattade och så gick in i var sitt omklädningsrum och jag såg honom aldrig mer.

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan