Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Han slickade, jag sög, sen blev det samlag

Det var sista dagen i skolan. Alla skulle precis gå hem. När jag hade börjat gå så såg jag att han gick några meter framför mig. Han den där snygga killen från årskursen över. Jag hade aldrig riktigt fått chansen att prata med honom eftersom vi hade olika tider i skolan, men jag visste att han hette Albin.

Det var sista dagen i skolan. Alla skulle precis gå hem. När jag hade börjat gå så såg jag att han gick några meter framför mig. Han den där snygga killen från årskursen över. Jag hade aldrig riktigt fått chansen att prata med honom eftersom vi hade olika tider i skolan, men jag visste att han hette Albin.

Jag samlade mod till mig och ropade.

– Albin, vänta!

Han stannade och vände sig om. Jag såg att hans kinder blossade. Jag sprang fram till honom och vi började gå.

– Hej! sa jag och svarade med självsäker röst.

– Vad ska du göra nu? frågade jag lite blygt.

– Bara chilla, mina föräldrar är inte hemma, svarade han. Varför undrar du?

– Jag tänkte fråga om du kanske ville hitta på nåt.

– Jamen visst! nästan ropade han men tog sig snabbt för munnen.

Vi båda skrattade till men fortsatte att gå.

– Vi kan åka och bada, föreslog jag och fick snabbt ett ja tillbaka.

Vi bytte om nakna

När vi kom fram så märkte vi att vi var helt själva. Vi bytte om framför varandra så vi såg varandra helt nakna. Jag kunde se hur hans snopp reste sig och badbyxorna blev lite tajtare. Jag skrattade till och kände hur min snippa blev våt.

Vi gick i vattnet och fick nästan en chock över hur varmt det var. Jag märkte att han kollade på min rumpa när jag gick i och simmade sen direkt till honom och vi kramades. Det var väldigt mysigt och jag kunde känna hur hans snopp blev allt större, så jag tryckte honom ännu tätare intill mig.

Han gav mig en snabb kyss och sa att han gillade mig. Jag gav honom en längre kyss till svar. Vi gick upp för att torka oss, men vi hade inga handdukar så vi var tvungna och lägga oss nakna på en stenklippa och torka.

– Albin ... jag gillar dig och jag har alltid drömt om det här, sa jag tyst.

– Jag vill ha dig, jag vill bara ha dig, svarade han.

– Kom och ta mig då, sa jag lite retsamt.


Jag la min hand på hans bröst

Han nästan kastade sig över mig och vi började hångla. Jag kunde känna hans stenhårda snopp mot mitt ben. Han snuddade vid mitt vänstra bröst men tog snabbt bort handen igen. Jag kände att jag ville ha mer så jag tog hans hand och la den på mitt bröst igen, jag var väldigt våt nu.

Vi slutade att hångla för nån sekund men fortsatte igen i snabb fart. Vi klädde på oss och nästan sprang hem till Albin. Han låste upp dörren och vi dumpade alla våra saker på dörrmattan och hånglade oss in på Albins rum.

Han slängde mig på sängen och låste dörren. Vi hånglade och jag började knäppa upp hans ljusblåa skjorta. Jag slängde ner den på golvet och trevade med mina händer över hans nakna bröst.

Vi knöt upp min klänning

Vi hjälptes åt att knyta upp min klänning. Han tog ett stadigt grepp om mitt högra bh-beklädda bröst och ett lågt stön lämnade min blöta mun, nu hade jag börjat knäppa upp hans byxor och snart låg även de på golvet.

Vi låg i sängen och hånglade i bara underkläder. Jag masserade hans snopp genom kalsongerna och han gav ifrån sig ett ljudligt snön. Vi kollade på varandra och nickade. Han knäppte upp min bh och nu låg även den på golvet.

Hans läppar tog sig långsamt ner mot mitt högra bröst. Jag gav ifrån mig ännu ett stön, den här gången lite högre. Han började kyssa min hårda bröstvårta och jag stönade hans namn högt.

Han gick över till det andra bröstet och jag stönade hans namn en gång till, sen fortsatte han neråt. Jag kunde känna hur både han och jag började bli svettiga och jag blev blöt på magen av hans passionerade kyssar.

När han kom ner till kanten på de svarta stringtrosorna så började han massera min snippa genom tyget, han slickade också runt troskanten. Han kollade på mig igen och frågade om det var okej. Jag nickade.

Han masserade klitoris

Hans kinder blossade igen och han drog ivrigt ner trosorna och fortsatte att massera. Nu masserade han klitoris och jag stönade högt. Äntligen började han slicka och det var det skönaste jag har varit med om. Han började vid klitoris och tog sig sakta ner till slidöppningen.

 Väl framme vid slidan så kysste han och slickade på öppningen, han stoppade in tungan i slidan och jag gav ifrån mig det högsta stönet hittills. Efter ett tag så kände jag att jag var på väg att komma och varnade Albin om det. Han fortsatte och efter nån minut så nästan skrek jag.

– Albin! Jag kommer nu! och så täcktes min snippa med orgasm.

Jag ville att han skulle komma

Albin slutade och jag var helt utmattad. Men jag ville att han skulle komma också. Så vi bytte position så att jag låg på honom istället, vi började hångla och jag kysste hela honom. Först ena armen, sen den andra, sen bröstet och magen, benen, insida lår.

Han gav ifrån sig flera höga stön. Jag kollade upp för att försäkra mig om att det är okej, Albin nickade och bad mig fortsätta, då kysste jag ollonet. Snoppen stod rakt ut.

Jag tog tag i snoppen med munnen och började suga, Albin stönade högt. Snoppen åkte in och ut ur min mun och Albins stön blev högre och högre. Snart kom även han.

Han tog fram en kondom

Vi låg kvar i sängen och hånglade och myste försiktigt, fortfarande nakna. Albin frågade om vi skulle köra igen och jag svarade snabbt ja för jag ville ha honom, och han ville ha mig. Han tog fram en kondom ur en låda, satte på den på sin snopp som blivit hård igen.

Vi hånglade och han smekte mig med sin snopp och sina händer. Jag stönade. Jag stönade högt. Han började massera min klitoris igen och det var så skönt. Våra blickar möttes och jag frågade om han ville stoppa in den.

Den gled in

Han letade sig fram till slidan och den gled in. Den gled lätt och ett flertal höga stön lämnade våra munnar. Efter några minuter så kom jag igen och snart kom han också.  

Albin tog av kondomen och vi skedade och myste, fortfarande nakna, tills vi somnade. På morgonen hånglade vi. Jag fick låna en hoodie och vi gick upp och åt frukost.

Jag älskar Albin och det var inte sista gången vi hade sex. Nu är vi pojkvän och flickvän.

/Om den bara var sann/Elsa

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan