Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Vi runkade av varandra på scoutlägret

Lyssna på novellen här:

Välj om du vill läsa eller lyssna på den här sexnovellen. Du kan också lyssna och läsa på samma gång. Texten du ser i spelaren är samma som texten här nedanför.

Läs novellen här:

Jag hör bussens surrande ljud genom mina hörlurar. Trots att jag spelar Cavetown på nästan högsta volym. Viyan knackar mig på axeln och tecknar åt mig att ta av mig hörlurarna.

– Vi ska gå av snart Caspar, säger hon.

Jag sätter på mig hörlurarna igen och börjar ta på mig min jacka. När bussen har stannat går jag och Viyan av tillsammans. Framför oss går Rasmus tillsammans med veckans haff, Bethany. Vilken fuckboy.

– Vart ska vi? frågar jag Viyan när bussen åkt iväg.

– Inte vet jag, svarar hon skrattandes. Vi får väl följa efter de andra I guess.

Caspar och Rasmus sover i samma tält.

Efter typ 10 minuters promenad kommer vi fram till lägret. De andra scouterna har redan börjat sätta upp sina tält. De andra i vår kår sitter samlade i en cirkel och lyssnar på Daniel, en av våra ledare, som babblar på om vilka som ska bo i vilka tält. 

– Caspar och Rasmus sover i samma tält, säger Daniel.

– Jasså ni hamnade tillsammans, skriker en av grabbarna och skrattar.

– Vad romantiskt, säger en annan ironiskt och lägger huvudet på sned.

– Sluta grabbar, säger Daniel och tittar på killarna.

Jag och Rasmus börjar sätta upp vårat tält.

– Förlåt för innan, säger Rasmus medan han vecklar ut tältet.

– Va, så du har känslor? frågar jag lite skämtsamt.

Rasmus skrattar lite försiktigt. Jag känner inte igen honom. Han verkar typ, blyg.

Jag tittar på hans läppar.

Dagen går och det börjar bli mörkt. Kåren har samlats runt en lägereld. Vi sjunger och Rasmus spelar gitarr till. Han är faktiskt ganska bra på att spela hör jag, och på att sjunga. Jag tittar på hans läppar som rör sig. Det ser fint ut.

– Är du inte lite intresserad av honom eller? viskar Viyan till mig.

– Va, vad menar du? svarar jag frågande.

– Ja, du har ju suttit och kollat på Rasmus hela kvällen, viskar hon med ett leende på läpparna.

– Nej, det har jag väl inte, svarar jag.

Go for it!

Viyan kollar på mig med den blick hon alltid har. Den blick hon har när hon vet att jag ljuger.

– Okej då, men han är ju straight ändå så vem bryr sig, säger jag.

– Äh, go for it! säger hon och boxar mig lätt på armen.

Klockan börjar bli sent och jag bestämmer mig för att gå och lägga mig. Jag säger godnatt till Viyan och går in i mitt tält. Där inne ligger redan Rasmus. Han skrollar på mobilen, på tiktok verkar det som. Vi får ögonkontakt och hans klarblåa ögon glittrar i skenet från mobilen. Jag har inte tänkt på att hans ögon är så fina innan.

Jag lägger mig på mitt liggunderlag bredvid honom. Våra blickar möts igen. Han ler. Ingen har sagt ett ord. Några hårstrån faller ner framför hans ögon. Jag fixar försiktigt till det. Hans gyllenblonda hår är mjukt som sockervadd. Hans hud är varm mot min. Min hand dröjer sig kvar vid hans kind och jag flyttar mig lite närmare. 

Han smeker långsamt mina läppar.

Då sträcker Rasmus fram sin hand mot mitt ansikte. Han smeker långsamt mina läppar med sin tumme. Han kollar mig djupt in i ögonen, och sen ner på mina läppar, och in i mina ögon igen. Han flyttar sin hand till min nacke. Sen kysser han mig.

Hans läppar är lena som siden. De smakar ... sött. Vi kysser varandra länge och han drar mig mot sig. 

Jag hamnar ovanpå honom och vi fortsätter att kyssas. Jag tar av mig min gröna hoodie. Rasmus smeker mig. Jag kysser hans läppar, sedan hans nacke. Han tar av sig sin gråa t-shirt.

Jag kysser centimeter för centimeter från hans nacke ner till bröstet. När jag cirkulerar min tunga runt hans bröstvårta känner jag att Rasmus är hård där nere. Jag knäpper upp hans byxor och han tar snabbt av sig dem. Sen leker jag med hans bröstvårta mellan tänderna samtidigt som jag smeker hans penis utanpå kalsongerna. Rasmus flämtar av njutning. 

Han kysser mig ner till kalsongkanten.

Vi snurrar runt så att Rasmus är nu överst. Jag krånglar av mig mina håliga jeans. Rasmus kysser mig igen. Han biter försiktig på min underläpp. Jag känner att jag också är rejält hård. 

Han kysser mig ner till kalsongkanten. Sedan kollar han på mig med en frågande blick. Jag nickar.

– Asså jag har inte gjort det här innan så vet inte om jag kommer vara så bra, säger han nervöst.

Jag drar upp Rasmus och kysser honom hårt. Jag surrar runt oss så att jag hamnar överst igen.

– Får jag börja då, viskar jag och kollar ner mot hans kalsonger och han svarar med ett "mmm".

Jag drar av honom kalsongerna och han flämtar till.

Jag sluter min hand runt penisroten.

Jag börjar med att smeka hans penis och hans stånd tilltar. Sedan rotar jag fram en kondom ur min väska som jag trär på.

Han stönar okontrollerat när jag börjar suga på hans ollon. Jag sluter min hand runt penisroten och börjar suga av honom ordentligt.

Rasmus stönar högt. Jag lägger min andra hand lätt över hans mun för att tysta ner honom. Folk kan ju höra. Han biter sig i läppar för att hejda sig.

– Jag kommer komma, stönar han.

Jag slutar suga hans penis och runkar istället av honom tills han kommer. Hans flämtningar när han kommer gör mig ännu kåtare.

– Nu är det din tur att njuta, viskar Rasmus sexigt i mitt öra och jag känner att jag är så hård och kåt jag kan bli.

Jag stönar högt.

Han smeker mig ner till kanten på mina kalsonger, sedan tar han av mig dem. Jag rotar fram en till kondom ur min väska och trär på mig den. Rasmus börjar runka av mig. Känslan av hans varma hand sluten runt min penis får mig att vilja skrika av njutning. Jag stönar högt. Det är så skönt att jag inte kan kontrollera det.

– Schh, viskar han leende. Ingen får höra.

Hans hand går upp och ner om min penis i jämn takt. Jag tar upp min kudde och trycker ansiktet i den för att hindra mig själv från att stöna. Det börjar bli varmt i tältet. Rasmus hud är glansig av svett. Han är så otroligt snygg. Hans perfekta smile-gropar som bara syns när han ler på riktigt. Hans händer som just nu runkar av mig. Han är så otroligt sexig.

Och så kan jag inte hålla tillbaka längre. Jag kommer. Min mage och min lår rycker okontrollerat. Rasmus kysser mig en sista gång innan han lägger sig bredvid mig.

– Wow, säger han.

– Wow, svarar jag.

Mer på UMO

Egna berättelser

Jag och min kompis runkade av varandra

Efter ett tag så tog vi av oss nakna och rörde på varandras snoppar. Liksom smekte dem.

Svara varandra

Hur ska jag komma ut som gay i min lilla stad?

Jag bor i en småstad där rykten sprids fort och de flesta har konservativa idéer. Bara jag pratar med en slumpmässig person så kommer det indirekt fram att den är homofob.

Svara varandra

Hur ska vi som hemligt gaypar få vara ensamma?

Det vi har tänkt på är att boka ett rum typ eller något för att kunna tillbringa mer tid med varandra i ensamhet, så inte hela omvärlden tittar på oss. Men problemet är hans strikta föräldrar då han inte får sova över.

Artikel

Sex första gången

Förlora oskulden, tappa oskulden eller sexdebut. Olika personer säger olika om att ha sex första gången. Tänk på att sex inte alltid blir som man tänkt. Och det är alltid okej att pausa eller avbryta.

Till toppen av sidan