Panik - lämna sidan!

Sexnovell: Vi runkade av varandra på scoutlägret

Jag hör bussens surrande ljud genom mina hörlurar. Trots att jag spelar Cavetown på nästan högsta volym. Viyan knackar mig på axeln och tecknar åt mig att ta av mig hörlurarna.

– Vi ska gå av snart Caspar, säger hon.

Jag sätter på mig hörlurarna igen och börjar ta på mig min jacka. När bussen har stannat går jag och Viyan av tillsammans. Framför oss går Rasmus tillsammans med veckans haff, Bethany. Vilken fuckboy.

– Vart ska vi? frågar jag Viyan när bussen åkt iväg.

– Inte vet jag, svarar hon skrattandes. Vi får väl följa efter dem andra I guess.

Alla sitter samlade
Efter typ 10 minuters promenad kommer vi fram till lägret. De andra scouterna har redan börjat sätta upp sina tält. De andra i vår kår sitter samlade i en cirkel och lyssnar på Daniel, en av våra ledare, som babblar på om vilka som ska bo i vilka tält. Jag och Viyan sätter oss i ringen.

– Karl och Simon sover i samma tält, Viyan och Clara och Caspar och Rasmus, säger Daniel.

– Jasså ni hamnade tillsammans, skriker en av grabbarna som sitter bredvid Rasmus och skrattar.

– Vad romantiskt, säger en annan ironiskt och lägger huvudet på sned.

– Sluta grabbar, säger Daniel och tittar på killarna.

Jag och Rasmus har börjat sätta upp vårat tält tillsammans.

– Förlåt för innan, säger Rasmus medan han vecklar ut tältet.

– Va, så du har känslor? frågar jag.

Rasmus skrattar lite försiktigt. Jag känner inte igen honom. Han verkar typ, blyg.

Rasmus spelar gitarr
Dagen går och det börjar bli mörkt. Kåren har samlats runt en lägereld. Rasmus spelar gitarr medan vi andra sjunger. Han är faktiskt ganska bra på att spela, och på att sjunga. Eller ja, det är inte så lätt att höra hur bra han sjunger när Bethany sitter bredvid honom och sjunger så falskt att man får ont i huvudet. Men det ser i alla fall ut som att han sjunger bra. Jag menar hans läppar rör sig liksom på ett fint sätt. Nej, vad tänker jag på.

– Är du lite intresserad av honom eller? viskar Viyan till mig.

– Va, vad menar du? svarar jag frågande.

– Ja, du har suttit och kollat på Rasmus hela kvällen, säger hon med ett leende på läpparna.

– Nej, det har jag inte, säger jag förnekande.

Hon tror mig inte
Viyan kollar på mig med den blick hon alltid har. Den blick hon har när hon vet att jag ljuger.

– Okej då, men han är ju ändå straight så vem bryr sig, säger jag.

– Äh, go for it böy, säger hon och kramar om mig.

Klockan börjar bli sent och jag bestämmer mig för att gå och lägga mig. Jag säger godnatt till Viyan och går in i mitt tält. Inne i tältet ligger redan Rasmus. Han skrollar på mobilen, säkert på tiktok. Vi får ögonkontakt. Hans klarblåa ögon glittrar i skenet från mobilen. Jag har inte tänkt på att hans ögon är så fina innan.

Jag lägger mig på min madrass bredvid honom. Våra blickar möts igen. Han ler. Ingen har sagt ett ord. Ett hårstrå faller ner framför hans ögon. Jag fixar försiktigt till det. Hans gyllenblonda hår är mjukt som sockervadd. Hans hud är varm mot min. Min hand dröjer sig kvar vid hans kind. Jag hoppar lite närmare honom.

Han kysser mig
Rasmus sträcker fram sin hand mot mitt ansikte. Han smeker långsamt mina läppar med sin tumme. Han kollar mig djupt in i ögonen, och sen ner på mina läppar, och in i mina ögon igen. Han flyttar sin hand till min nacke. Sedan kysser han mig.

Hans läppar är lena som siden. De smakar sött. Han kysser mig länge. Tills han hejdar sig.

– Jag har flickvän, säger han. Jag tar tag i hans nacke och drar mig närmare honom.

– Shuu, viskar jag i hans öra och kysser honom.

Sedan lägger jag mig ovanför honom. Jag kysser honom igen. Han ler. Jag tar av mig min gröna hoodie. Rasmus smeker mig. Jag kysser hans läppar, sedan hans nacke. Han tar av sig sin gråa t-shirt.

Jag kysser centimeter för centimeter från hans nacke ner till hans bröst. När jag cirkulerar min tunga runt hans bröstvårta känner jag att Rasmus börjar bli hård där nere. Jag knäpper upp hans byxor. Rasmus tar av sig dem snabbt. Sedan leker jag med hans bröstvårta mellan mina tänder samtidigt som jag smeker hans penis utanpå kalsongerna.

Jag blir hård
Rasmus flämtar till av förtjusning. Vi snurrar runt så att Rasmus är överst. Jag sliter av mig mina håliga jeans. Rasmus kysser mig igen. Han biter försiktig på min underläpp. Jag känner att jag också är hård.

Han kysser mig ner till kalsongkanten. Sedan kollar han på mig med en frågande blick. Jag nickar.

– Asså jag har inte gjort det här innan så vet inte om jag kommer vara så bra, säger han nervöst.

Jag drar upp Rasmus och kysser honom hårt. Jag surrar runt oss så att jag hamnar överst igen.

– Får jag, viskar jag och kollar ner mot hans kalsonger.

– Mm, svarar Rasmus pirrigt.

Jag drar av honom kalsongerna.

– Jag visar först, okej? säger jag och ler.

Jag suger av honom
Han nickar till flämtandes. Jag smeker hans penis och hans stånd tilltar. Sedan rotar jag fram en kondom ur min väska som jag trär på honom. Han stönar okontrollerat när jag börjar suga på hans ollon. Jag sluter min hand runt penisroten och börjar suga av honom ordentligt.

Rasmus stöna högt. Jag lägger min andra hand för hans mun för att tysta ner honom. Folk kan ju höra. Han biter sig i läppar för att hejda sig från att stöna.

– Jag kommer komma, stönar Rasmus.

Jag slutar suga hans penis och runkar istället av honom tills han kommer. Hans flämtningar när han sprutar gör mig ännu kåtare.

– Nu är det din tur att njuta, viskar Rasmus sexigt i mitt öra och jag känner hur jag blir ännu hårdare.

Min tur
Han smeker mig ner till kanten på mina kalsonger, sedan tar han av mig dem. Jag rotar fram en till kondom ur min väska och trär på mig den. Rasmus börjar runka av mig. Känslan av hans varma hand sluten runt min penis får mig att vilja skrika av njutning. Jag stönar högt. Det är så skönt att jag inte kan kontrollera det.

– Schh, viskar han nu leende. Ingen får höra.

Rasmuss hand går upp och ner om min penis i en stadig takt. Jag tar upp min kudde och trycker ansiktet i den för att hindra mig själv från att stöna. Det börjar bli varmt i tältet. Rasmuss hud är glansig av svett. Han är så otroligt snygg. Hans perfekta smile-gropar som bara syns när han ler på riktigt. Hans händer som just nu runkar av mig. Han är så otroligt sexig.

Jag kommer. Min mage och min lår skakar okontrollerat. Rasmus kysser mig en sista gång innan han lägger sig bredvid mig.

– Wow, säger han.

– Wow, svarar jag.

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på upphetsande berättelser skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa upphetsande berättelser skrivna av unga.

Till toppen av sidan