Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Första gången med en tjej

– Så ja, här är mitt rum, sa jag med ett enkelt skratt. Hon kollade fascinerat runt på alla inramade vinylskivor jag hade i sovrummet.

Framför mig stod min vackra flickvän Agnieszka, vi hade precis blivit tillsammans och jag visste att jag var hennes första flickvän. Jag själv har haft ganska många innan och vetat hela mitt liv att jag är lesbisk.

– Det är väldigt fint, sa hon med ett försiktigt leende och jag kom snabbt fram till henne och strök hennes kind.

– Du är också väldigt fin, sa jag med ett litet flin och hon skrattade tyst innan hon vände sin blick så vi fick ögonkontakt.

Jag flyttade mig närmare henne och snart kolliderade mina läppar med hennes. Lugnt drog jag henne mot sängen. Vi la oss ner och jag kysste hennes mungipa. Jag kysste mig nedåt. Försiktigt tog jag tag i hennes tröja, då stoppade hon mig, oroligt kollade jag upp och där låg hon med en nervös blick.

– J…jag har inte haft sex med en tjej innan, du tar det försiktigt va, frågade hon tyst och jag nickade snabbt.

– Absolut, säg till ifall du vill sluta eller inte göra det jag gör, så slutar jag direkt. Vill du inte köra nu är också helt okej för mig, sa jag lugnt.

Hon såg på mig och log igen.

– Jo, jag vill köra men asså, jag vet inte hur man ska göra.

Jag kysste mjukt hennes läppar.

– Du behöver inte oroa dig, ikväll ska det bara handla om dig och det du vill, sa jag lugnt och hon nickade försiktigt.

Jag såg hennes bh-beklädda bröst

Våra läppar möttes igen och jag drog av hennes tröja. Jag såg på hennes bh-beklädda bröst och log lite. Wow, vad vacker hon var.

Lugnt drog jag själv av min egen tröja och hon såg på mig med ett leende vilket fick mig att skratta lågt.

Jag knäppte sedan upp hennes gylf samtidigt som jag började göra ett sugmärke på hennes hals. Jag hittade snabbt hennes weak spot, hon verkade ha några stycken. Den första jag hittade var lite under örat.

Agnieszka reagerade med en lätt ryckning och sedan ett tyst stön. Jag flinade lite med ansiktet emot hennes hals och sen drog jag av hennes jeans. Snabbt gjorde jag likadant med mina och nu låg vi båda här med bara underkläderna på oss.

Eftersom det var hennes första gång med en tjej kände jag inte för att ta fram min strap on, det hade nog varit för mycket.

Tysta små stön hördes från hennes läppar

Hon tog av sig sin bh och jag började försiktigt att kyssa hennes bröst. Jag sökte hennes blick och hon såg nervöst på mig.

– Är det skönt? Vill du det här, frågade jag lugnt.

Hon nickade. Jag sög på det ena bröstet och masserade det andra. Tysta små stön hördes från hennes läppar. Med försiktiga rörelser började jag kyssa längst hennes mage och ner emot troskanten. Jag placerade en kyss till där innan jag långsamt drog ner hennes trosor.

Jag såg upp på henne och hon bet sig lite i läppen. Jag tittade frågande på henne och hon nickade fort.

Jag kände hur våt hon var

Jag placerade ett lätt finger emot hennes öppning och kände direkt hur våt hon var. Jag cirkulerade kring hennes klitoris med ett finger. Hon ryckte till och sen kom ännu ett stön. Jag fortsatte att cirkulera samtidigt som jag slarvig kysste hennes läppar.

– Stöna högre om du tycker om det hjärtat, sa jag och tryckte försiktigt in ett finger i henne.

Då kom ett högt stön från henne. Jag njöt. Jag lät henne först vänja sig vid fingret innan jag började dra det in och ut. Ytterligare ett stön kom från henne och jag kysste hennes hals.

– Vill du ha ett finger till, frågade jag, varpå hon snabbt nickade.

Jag förde in ett till finger och började pumpa dem in och ut. Hon stönade lite högre och jag fortsatte samtidigt som jag igen började cirkulerade tummen mjukt emot hennes klitoris.

När jag såg hur nära hon var så slutade jag, vilket fick henne att titta på mig lite undrande.

Då jag gick ner på henne. Lämnade först en kyss vid hennes öppning, vilket direkt fick henne att stöna. Min tunga trycktes sen in, inte djupt eller så, utan lätt och mjukt.

Jag fortsatte mina rörelser och hennes stön blev högre och högre, jag la två fingrar emot hennes klitoris igen och det var det som fick det att gå för henne. Ett högt utdraget stön kom från henne och hon fick sin orgasm.

Jag kröp upp mot henne och gav henne en snabb puss på kinden.

– Gillade du det, frågade jag och hon nickade med ett leende.

– Jag älskade det, tack min fina flickvän.

/E. W.

Mer på UMO

Sexnoveller

Läs eller lyssna på erotiska noveller skrivna av unga. Du kan också skriva en egen novell.

Till toppen av sidan