Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

Vi provade många saker innan vi båda fick orgasm

Jag ska berätta en rolig historia om när jag och min kille hade sex för första gången och ingen av oss kom, så vi fick testa många olika ställningar och andra saker.

Det började med att vi skedade och jag kände att han fick stånd, han drog långsamt in sin hand i min tröja och smekte mig lite kring brösten. Jag vände mig och satte mig på honom och sen började vi kyssas lite. Jag kände att han blev hårdare och hårdare och jag förstod att han ville ha sex. Jag ville också det så jag tänkte att vi skulle testa, mina föräldrar var inte hemma så vi hade hela huset för oss själva.

Det tog av varandras kläder och fortsatte hångla i bara underkläder. Sen började han långsamt dra av mina trosor och jag tog av hans kalsonger. Sen var vi helt nakna under täcket i min säng och de var mörkt i rummet. Han frågade om jag ville ha sex och om han skulle hämta en kondom. Jag svarade ja på båda frågorna när han satt på kondomen så kom han tillbaka och la sig över mig och han tryckte försiktigt i kuken i mig.

Jag tycker de gjorde lite ont först med de var mest skönt. Vi körde lite och de blev skönare och skönare och jag började stöna lite men efter typ 10 min så började de bli tråkigt eftersom ingen av oss kom. Vi testade att köra doggy style, men de var inte skönt alls. Så vi testade ett sätt som många av våra vänner har sagt var bra. Det var att sitta på ett bord och att killen står på golvet.

Vi gick till mitt skrivbord och jag satte mig och särade på benen och vi körde på och det var väldigt skönt, men efter ett tag så hade vi inte kommit ändå. Vi testade massa olika saker men tillslut tog vi till lite hjälpmedel. Jag tog fram min favorit-vibrator och körde den vid klitoris medan han körde på som vanligt.

Detta var sjukt skönt för mig men inte för min kille så vi struntade i den och testade att jag onanerade medan han körde anal och för mig funkade det. Jag kom och det var jättebra, men tyvärr inte min kille. Han blev lite upprörd för han ville ju så gärna komma. Vi gick till sängen och körde på och han klämde på mig, petade på mina bröst och hånglade med mig men han hade svårt att komma.

Jag kom på att det kunde vara skönare att köra utan kondom så jag föreslog det. Han tog av den och sen satte han på lite glidmedel och så körde vi. Han var så nära att komma men det behövdes nåt litet extra så vi och in i duschen. Där gick allt som det skulle, vi satte på lite najs musik och sen så satte vi på duschen för han gillar när de är blött och så. Han och jag hade sex i duschen och efter en stund kom han.

P.S. Jag uppmanar ingen att ha sex utan kondom. Jag är inte gravid men vi kommer nog vara på den säkra sidan i fortsättningen.

/Tjej

Mer på UMO

Artikel

Samlag - slidsamlag

Slidsamlag är sex där en penis eller sexleksak förs in i slidan. Det är viktigt att du är kåt om du för in något. Slidan behöver vara våt för att det ska glida bra och kännas skönt.

Artikel

Analsex

Analsex är när du smeker, pillar eller slickar i eller runt analöppningen. Eller när du för in en penis eller en sexleksak i analen. Att föra in något i analen kan också kallas för analsamlag. Det ska alltid vara frivilligt att ha analsex. Och det ska vara skönt för alla som är med.

Till toppen av sidan