Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Hon ville vara dominant i sängen

Plötsligt stod hon där framför klassen. Hon var ny och läraren presenterade henne. Hon kollade runt och hennes ögon mötte mina. Sedan stirrade hon på mig resten av introduktionen. Jag vågade inte kolla tillbaka men det var svårt att låta bli.

Hon var vacker och hade något tufft över sig. Hon hade blankt mörkt hår som låg till brösten, ögonen var gröna och runt midjan hade hon fina kurvor. Hon hade på sig vida jeans ett urringat rosa linne. Tuttarna var stora. Jag svalde.

Efter skolan kom hon fram till mig. Jag blev alldeles röd i ansiktet och flackade med blicken. Hon ställde sig framför mig och nu märkte jag att hon var längre än mig. Jag hade alltid varit ganska stor jämfört med de andra tjejerna i klassen, speciellt längden.

– Ska du med hem? frågade hon och log snett.

Jag nickade för jag var helt stum. Vi gick hem till henne och hon bjöd på saft och apelsin. Vi pratade om hennes förra skola, familj, kompisar, klasskompisar tills hon frågade om vi skulle gå upp på hennes rum. Det ville jag och följde med henne upp.

Hon tryckte läpparna mot mina

Hennes rum var stort och mot väggen i mitten, stod en stor säng med en klassisk gavel. Hon vände sig om och stod plötsligt väldigt nära mig. Det gick en våg av värme genom min kropp. Vi tittade på varandra och lutade oss fram. Hon tryckte läpparna mot mina.

Jag kysste henne och sen åkte hennes tunga in och min mun. Våra tungor möttes och slingrade sig runt varandra, liksom smakade på varandra.

– Vill du mer? Frågade hon andfått.

Jag kände hur det bultade därnere.

– Ja det vill jag, svarade jag.

Hon log nöjt. Jag log tillbaka.

– Men, började hon. Jag gillar att vara ganska dominant. Är det okej för dig? Jag kommer så klart berätta vad vill göra innan jag gör det, och du får stoppa mig när du vill. Håll bara upp en hand eller säg nej.

– Jag funderade en stund och nickade.

fokuserad och kåt

Det kändes spännande men samtidigt tryggt att jag kunde avbryta när som helst. Hon log stort. Sen försvann hennes leende, men hon såg inte sur ut, bara fokuserad och kåt.

– Klä av dig tröjan och bh:n, sa hon.

Jag klädde långsamt av mig och hörde hur hennes andetag blev djupare. Nu stod jag med naken överkropp och tuttarna hängandes. Det kändes väldigt upphetsande att hon liksom styrde. Hon gick fram till dörren och vred om nyckeln, sedan kom hon fram till mig. Hon studerade min överkropp innan hon långsamt drog med fingrarna över mina bröst och ner till magen.

Brösten hårdnade och jag stönade till. Sen knäppte hon sakta upp mina jeans och jag hjälpte till att krångla av den tills de låg på marken. Hon stirrade ner på mina trosor.

– Lägg dig på sängen.

hennes hand kupade sig runt min fitta

Jag gick bort till sängen och lade mig. Fittan bultade mer än hjärtat nu. Hon satte sig gränsle över mig och jag särade på mina ben. Hon kysste mig, innan hennes hand kupade sig runt min fitta. Hon tryckte med handen och ett pirr spred sig.

Sen började hon kyssa mig på brösten, jag stönade och då blev hon ännu ivrigare. Sög på bröstvårtorna och slickade runt dem. Jag var nära orgasm redan då.

Så letade sig hennes händer ner till troskanten och drog försiktigt ner trosorna. Jag lyfte höften så att hon kunde dra av dem helt.

– Jag älskar buskar som din, viskade hon, smekte håret på fittan och jag blev så kåt att jag nästan kom.

Sedan drog hon ner sina egna jeans så att hon nu satt i trosor och linne över mig. Jag tittade ner i hennes bh och då kom jag nästan. Hon lade sig ner, kilade in ett ben mellan mina ben och började gnida sig mot min fitta. Jag gjorde kniprörelser med fittan och gnuggade mig mot hennes mjuka lår.

juckade mot varandras fittor

Jag smekte längst hennes troskant och drog lite i den som en gest att få av dem. Hon flämtade och tog av dem. Sedan gned vi oss mot varandra och juckade mot varandras fittor samtidigt, tills jag äntligen kom. Det hade varit väldigt nära en lång stund så orgasmen hade verkligen byggts upp. Jag stönade högt och den sköna känslan spred sig i kroppen.

Vi blev stilla och jag flåsade som om jag sprungit ett maraton. Det verkade som att hon också hade fått mycket njutning, fast hon inte kommit.

Jag pussade henne på huvudet innan jag klädde på mig och vinkade hejdå. Detta var det skönaste jag varit med om och jag längtade redan tills skolan imorgon!

/Anonym

Till toppen av sidan