Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Jag slickar dig på skoltoan

Du drar med mig in på toaletten och låser dörren. Du tittar på djupt in i ögonen och jag lutar mig fram emot dig. Våra läppar möts och det känns som att en elektricitet uppstår.

Dina händer klättrar överallt, på mina bröst, runt min midja, i mitt hår, mellan mina ben … Jag drar av mig tröjan och du gör samma sak. Sedan går allt fort.

Plötsligt står vi där, på skoltoan, helt nakna, du och jag. Du trycker din kropp mot min och jag stönar högt, hoppas att alla har gått hem nu.
Jag sätter mig ner på knä och börjar slicka dig mellan benen. Varje gång jag nuddar din klitoris stönar du högt, jag blir rädd att någon ska höra. Någon som kanske är kvar i skolan. Men tankarna på det försvinner snabbt. För du kommer.

Sen är det min tur. Du sticker in ditt finger i min fitta och drar det upp och ner, snabbare och snabbare. Jag håller mig i väggen och stönar högt. Fy fasen vad skönt det är. Och så kommer jag också.
Vi sätter oss ner på golvet och jag lutar huvudet mot din axel.

– Du är så vacker, säger du och jag svarar med att kyssa dina bröst.

Efter några minuter tar vi på oss kläderna igen och låser upp dörren. Vi tittar noga så att ingen är där och sen springer vi ut från skolan. Det känns som att jag svävar.

/Liv

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan