Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Runk i skogen

Jag var nydumpad och det var en varm dag i sommarstugan. Familjen har för vana att parkera sig här varje sommar. Stugan ligger ute på landet, långt från badstränder och andra sommarvänliga aktiviteter. Så då får man helt enkelt komma på egna sätt att roa sig på.

Jag tänkte att det vore trevligt med en liten löptur. Jag bytte om till mina träningsshorts och tröja och gav mig ut. Jag joggade lite lätt den första biten genom den lilla byn för att så småningom komma ut på lite mindre och ödsliga grusvägar.

Jag kände hur min kuk hade lyckats klistra sig mot låret som så ofta händer. En snabb liten justering med handen bara, det var ju ändå ingen i närheten. Detta är en handrörelse jag har övat på många gånger. Ner med handen innanför byxan och så låter man några fingrar lyfta skaftet på plats.

en svag upphetsning

Det hela varade i max en sekund, ändå hann jag känna en svag upphetsning från min egna beröring. Jag såg mig om kvickt och lät handen glida ned igen, denna gång i några flera sekunder. Jag lät fingrarna krama pungen och handen smeka ollonet på vägen upp.

En omedelbar kåthet trängde sig på. Jag fortsatte att jogga, men kände hur min kuk hårdnade innanför mina tajta shorts för varje steg. Den här sortens kåthet kändes ny och lite extra spännande. Dessutom gjorde min höga puls att allt liksom förstärktes.

Tänk om man skulle … hmm. Ja gud vad upphetsande det skulle vara att runka lite ute i det fria. Jag tog några snabba steg in i närmsta skogsparti. Bra, jag stod nu i en tät och undangömd skog, här skulle ingen kunna se mig.

en runk utöver det vanliga

Jag stack ned handen och kramade om kuken igen. Och jajamän, hård var jag. Jag rörde handen långsamt upp och ned över mitt skaft och kände direkt att detta skulle bli en runk utöver det vanliga.

En bit bort fanns ett mjuk mossbeklätt område, där satte jag mig, tog av mig tröjan och lutade ryggen mot en av trädstammarna. Den svala barken mot min hud kändes skön och nu var jag rejält kåt.

Jag tog av mig skor och stumpor och byxorna också. Det var något oerhört befriande i känslan av mjuk mossa mot min nakna rumpa, samtidigt som en svag vind smekte mina ben. Jag var så hård och fortsatte med sakta rörelser dra min förhud fram och tillbaka över ollonet.

jag smekte mitt ollon

Jag tog nytt grepp, denna gång bara om förhuden och jag liksom smekte mitt ollon på det sättet. Samtidigt masserade jag min pung med andra handen. Allt jag kände var kåthet och jag ville bara ha mer.

Jag tog tag om penisroten och drog med en rörelse upp fingrarna mot ollonet så att det samlades en liten pöl av försatts där uppe innanför förhuden. Jag lätt det rinna av på baksidan av min hand och förde det mot min mun.

Jag lät läpparna nudda vid min försatts innan jag slickade i mig den. En ljuvlig smak av mig, det var så upphetsande. Jag har vid flera tillfällen smakat på både min egen försatts och sperma. Kanske skulle det bli mer av det idag.

sältan mot mina läppar

Vågen av lust som sköljde över mig när jag kände sältan mot mina läppar var oemotståndlig. Jag tog ett ordentligt tag om min kuk och lät handen gå något snabbare upp och ned. Här satt jag med särade ben i en skogsglänta mer upphetsad än jag varit på mycket länge. Jag ville ha ännu mer.

Jag la mig på sidan och spottade i handen. Jag masserade in saliven vid mitt anus samtidigt som jag runkade med andra handen. Jag tryckte fingret mot anus en stund, och när jag var redo tryckte jag långsamt in pekfingret. Känslan var överväldigande.

så exploderade det

Jag var så hård och kände att jag inte hade många sekunder kvar innan jag skulle komma. Nu låg jag alltså med ett finger i rumpan och andra handen pumpande om kuken. Jag runkande så fort jag kunde.

När jag tryckte till lite extra med mitt pekfinger så exploderade det, min största orgasm någonsin sköljde över mig. Jag gapade och lyckades pricka så att den varma sperman kom i min mun. Det smakade fantastiskt.

Jag låg kvar där mycket nöjd med mig själv innan jag förmådde att klä på mig och ta mig hem igen.

/Kåtis maximus

Till toppen av sidan