Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Gnidsex med bästisen i gäststugan

Det var sista dagen på sommarlovet och jag och min bästa vän skulle sova över. Vi hade inget snacks hemma så vi tog cyklarna till Coop för att handla chips och dricka. När vi kom hem lagade vi pizza och kollade på film.

Vi satt under hennes täcke nerbäddade i soffan och helt plötsligt känner jag hennes hand mot mitt ben. Vi tittar på varandra och jag lägger min hand på hennes ben också. Vi håller så en stund och jag känner att jag blir riktig kåt. Sen föreslår hon att vi ska gå ut till gäststugan på tomten, för att hennes föräldrar inte skulle höra oss.

När vi låst dörren börjar jag kyssa henne och hon öppnar sin mun för att min tunga ska leta sig in i hennes mun. Vi hamnar i sängen och jag börjar dra av hennes tröja och hon krånglar sig ur den. Även min tröja åker av.

Jag börja slicka lite runt hennes runda fasta bröst

Jag märker att hon är lika upphetsad som jag och jag knäpper då upp hennes bh och låter den falla mot golvet. Jag kollar på henne och hon tar om mitt huvud och drar mig mot de nakna brösten. Jag börja slicka lite runt hennes runda fasta bröst och sedan börjar jag kyssa och suga på på dem.

Min tunga letar sig sedan ner på magen och helt plötsligt är jag vid hennes byxkant. Då drar hon av sina rosa pyjamasbyxor och de röda spetstrosorna. Jag stannade upp, dels för att se om hon är okej med det jag ska göra, och för att se hur sexig hon är naken.

Min tunga närmar sig hennes fitta

Hon lägger sig ner och tar om mitt huvud och för det mot sig. Min tunga närmar sig hennes fitta och jag börjar snart slicka. Först lite retsamt vid ljumskarna men snart jobbar jag mig in mot blygdläpparna.

 Jag slickar och trycker med tungan på klitoris och hon stönar högt. Jag testar att sticka in tungan i hennes fitthål, men eftersom jag inte har så lång tunga stoppar jag istället in två fingrar samtidigt som jag trycker på klitoris.

När hon stönar högt att hon är på väg att komma drar jag genast ut fingrarna. Nu frågar hon om jag vill njuta lite nu, jag nickar och drar av mig alla mina kläder så jag är helt naken. Hon närmar sig min fitta och jag särar på benen för att visa att jag vill. Hon går rakt på klitoris och slickade retsamt och trycker med fingrarna i fittan.

Jag började gnida mig och jucka mot henne

Jag stönar jättehögt och hon måste kommit åt g-punkten eller något för jag kan inte beskriva den känslan. Jag stönar att jag kommer komma om hon fortsätter. Då slutar hon och sätter sig på sängkanten. Hon drar upp mig i sitt knät och jag sätter mig gränsle över henne. Jag började gnida mig och jucka mot henne, hårdare och hårdare och snabbare och snabbare.

min fitta mot hennes lår

Efter en stund för hon öppnar lådan i sängbordet och drar fram glidmedel. Hon häller det i sitt knä och jag satte mig där igen och börjar jucka igen. Det känns blött och väldigt skönt. Vi båda stönar högt. Sen testar vi i stället att jag sitter på ett av hennes ben och gnider min fitta mot hennes lår.  

Vi håller på så här rätt långe och till slut kommer jag.

/Kåt

Till toppen av sidan