Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Svettigt i toabåset

Musiken var stark och alla hoppade och dansade. Jag kände mig kissnödig så jag gick till toaletterna. Utanför dörren stod du.

När jag kom närmare tog du tag i min handled och vi gick in i ett toabås. Vi pussades hetsigt och jag började knäppa upp mina byxor.  Vi tog av oss kläderna tills vi bara stod i underkläder. Du tryckte varsamt upp mig mot den kalla väggen och jag ryste till. Vi hånglade i ungefär 1 min.

– Jag vill slicka dig, sa du. 

– Gör det, svarade jag.

Du knuffade mig lätt ner på toastolen. Du tog sina muskulösa händer på insidan av mina lår och jag särade på mina ben. Nu var min fitta helt blottade av dig och du log. Jag började att andas häftigt och nu sträckte du ut din tunga. Du tog din blöta och varma tunga och satte den försiktigt mot min blöta fitta.

Jag stönade

Vi båda blev kåta. Det bultade där nere på mig och din kuk stod rakt upp. Du slickade mer och mer intensivt och jag gav ifrån mig ett litet och tyst stön. Samtidigt uppmanade jag honom att fortsätta.

Du tog två fingrar och du förde dem med cirkulära rörelser på min fitta. Till slut förde du in dem och började pulla försiktigt, sen snabbt. Efter 3-4 minuters pullande sa jag stop.

– Nu är det min tur, sa jag med ett flin på läpparna.

– Kör allt var du har baby! stönade du tillbaka.

Jag ställde mig upp från toastolen och satte mig på knä. Jag tog tag i din kuk och började föra förhuden fram och tillbaka. Sedan sög jag av dig. Du njöt och jag var kåt.

Du frågade om vi skulle göra det

Du lyfte upp mig och tryckte upp mig mot väggen så att mina ben lyfte från marken.

– Ska vi, eller? frågade du. 

– Ja, vi kör! svarade jag i ett lågmält stön.

Du förde in din kuk i mig och oj vad skönt det var. Jag kände din svettiga hud mot mig och jag kom. Hela toabåset skakade så snabbt vi körde nu.

–Ah, ah, ouha! stönade jag högt och hade en kittlande känsla. Du började att slicka och sticka in din tunga i min fitta och jag sög av dig samtidigt. . Jag stoppade och tog din kuk som hade stånd in i min mun. Vad skönt det var.

När vi hade hållit på i 35 minuter med allt det sexiga. Bestämde vi oss för att gå hem till dig. Och köra ännu mer. Jag var så kåt och hade aldrig upplevt så något skönt som inatt.

// hoppas ni blev lite kåta iaf

Till toppen av sidan