Panik - lämna sidan!
Egna berättelser

När vi tände lampan upptäckte vi alla röda fläckar på lakanet

Första gången jag hade oralsex hände när jag var 15. Det var mörkt i hennes rum och vi låg nära varandra i hennes säng. Jag började ta första steget, jag smekte henne försiktigt medans våra läppar kysstes. Sen bestämde jag mig för att gå ner.

Under tiden jag var där nere var jag väldigt nervös! Jag hade ingen aning om vad jag skulle göra. Jag bara testade mig fram och hoppas på en bra resultat. Sen fortsatte jag med det som kändes bra för henne, eller snarare den metoden som fick henne att rycka och stöna mer.

Eftersom att det var första gången var jag också fundersam över hur det smakade. Då tyckte jag att det smakade järn, väldigt mycket järn! Jag försökte också använda mina fingrar samtidigt jag använde tungan. Men jag insåg efteråt att det blev kladdigt på fingrarna och jag behövde ta bort det, så jag torkade mig med lakanet.

Efter ett långt tag drog hon upp mig och vi fortsatte hånglade mer. Tillslut tände vi lampan och upptäckte alla RÖDA FLÄCKAR på lakanet, vi båda var chockade och hade ingen aning om vad det var. Jag kollade på mina fingrar och såg att dem hade också röda fläckar. "Jag tror jag har mens...".

Mer på UMO

Artikel

Sex första gången

Förlora oskulden, tappa oskulden eller sexdebut. Olika personer säger olika om att ha sex första gången. Tänk på att sex inte alltid blir som man tänkt. Och det är alltid okej att pausa eller avbryta.

Artikel

Oralsex – att slicka en snippa

Att slicka någon är när du använder läpparna och tungan på någons snippa. Du kan suga, pussa eller slicka på klitoris, blygdläpparna och områdena runt omkring. Eller gnugga munnen mot snippan.

Artikel

Om mens

Mens är den blödning från livmodern som kommer ungefär en gång i månaden från och med puberteten. Mens är kroppens sätt att visa att du är könsmogen.

Till toppen av sidan