Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Från ps4 till 69:an

Det hade varit en helt vanlig skoldag och jag var på väg hemåt, men jag hann inte långt förrän det var någon som gick upp vid sidan av mig och sa "hej". Det var den där killen som ibland hade kollat på mig i skolan och några gånger hade jag kollat tillbaka på honom också.

Han var lite mindre än mig och jättesöt. Vi snackade lite och klickade jättefort, sen sa han att jag kunde hänga med honom hem och spela och kolla lite film om jag ville. Jag hade inga andra planer för mig och det var fredag så jag behövde inte hålla någon tid, så jag sa ja.

När vi kom hem till honom så var vi helt ensamma. Han tog fram lite att äta och efter att vi ätit så spelade vi ps4 ett tag. Sen hade det börjat bli lite mörkt och då satt vi i hans säng och tittade på film istället. Han satte på någon film som handlade om två killar som gillade varandra men dom vågade inte vara ensamma tillsammans, förens mot slutet och då kysstes dom osv.

Då sa han bara rakt ut att han också skulle vilja göra sådär och då frågade jag om han medade med en kille, och så skrattade jag lite lätt. Han svarade ja och jag såg att han började rodna lite. Jag blev lite nervös och frågade om han ville göra det nu? Vi vände oss mot varandra och han sa att ja, om jag ville det. Och så bara tittade vi in i varandras ögon och han var så, jag blev nervös.

Vi kysstes

Men sen så närmade vi oss varandra och till slut började vi kyssas, hans läppar var mjuka och smakade sött äpple. Sen började vi hångla och slicka varandras tungor också och hela kroppen blev varm och nästan lite skakig för att det kom så många känslor på en gång.

Det var som att jag int kunde hålla tillbaka mig längre. Jag tog av mig mina byxor och satte mig på knäna i hans säng. Jag drog ner mina kalsonger medan han kollade på med kåta ögon. Min kuk hade aldrig varit så hård förut och jag var så kåt.

Han tog tag om min kuk

Han klädde också av sig och satte sig mitt emot mig. Jag sa att han kunde känna på min kuk om han ville. Han tog ett skönt grepp runt om den och började runka av mig, han sa att jag kunde göra likadant på honom om jag ville, och det gjorde jag.

Vi satt och runkade av varandra samtidigt som vi kollade djupt in i varandras ögon och jag kände kroppen nästa smälta. Nu ville jag ha mera och det ville han också. Vi sa att vi skulle testa något spännande så vi la oss mage mot mage fast med kukarna mot munnen, vi skulle göra 69:an, sexställningen. Han smekte min kuk och pung och slickade lite på skaftet, sen stoppade han in den i sin mun och började suga av mig och samtidigt började jag suga av honom. Det var det skönaste jag känt i hela mitt liv.

Jag började leka med tungan runt hans ollon och hörde att han började stöna mjukt och sexigt. Nu hade vi sugit klart varandra för tillfället och jag låg helt naken på ryggen i hans säng och han satt på min mage helt naken också och jag kände hans varma kuk och pung mot min mage.

Det blev varmt runt min kuk

Han böjde sig åt sidan och tog fram en kondom ur ett nattduksbord. Han hoppade bak lite till mina ben och frågade om jag ville innan han satte på mig kondomen. Jag svarade ja, med en lite skakig röst. Han satte på den och smörjde in min kuk med extra glidmedel och tog in lite i sitt anus också.

Sen tog han tag i min hårda kuk med sin varma hand och satte sig på den, långsamt. För varje millimeter blev det skönare och skönare och jag kände hur varmt och kladdigt det blev runt min kuk och långsamt rörde han sig upp och ner på den. Han tittade på mig med sina kåta ögon och jag såg hur mycket han njöt.

Hans kuk var stenhård och röd och jag hörde på hans stön att han äntligen skulle komma. Han började rida mig fortare och fortare och så plötsligt med ett högt stön så sprutades allting ut. Han kom över hela min mage och nästan ända upp till mina ögon, jag hade tur och fick en del i munnen och det svalde jag och njöt riktigt mycket av.

Han svalde min sperma

Han gick av min kuk som fortfarande var hård, tog bort kondomen och började suga av mig. Han sög så fort att jag kom inom en sekund. Han vinklade min kuk mot sin mun och svalde så mycket han bara kunde. Sen fortsatte han suga lite på mitt ollon för att se till att hela satsen kom ut.

Jag hade haft en sån skön orgasm att jag nästan trodde att det var omöjligt. Sedan la han sig med sin mage på min mage och hans sperma på min mage klibbade sig fast mellan oss och där låg vi tills vi somnade.

/Mmm

Till toppen av sidan