Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Samlag på gräsmattan i parken

Det var bra du och jag i parken och vi låg på gräsmattan och solade. Efter ett tag sa jag att du skulle akta dig för att bli bränd. Du skrattade och så knäppte du upp din bikini-bh så man såg dina bröst.

Jag fick genast stånd och du märkte det. Din hand började sakta röra sig mot mina byxor. Jag la mig så att du kunde komma åt och till sist var din hand innanför mina kalsonger och på min kuk.

Jag gjorde samma sak och la min hand på din fitta innanför din bikinitrosa och kände hur den blev våt. Jag förde försiktigt in ett finger i dig och du började stöna.

Du öppnade munnen

Sen reste jag mig upp tog av mina byxor så hela min kuk syntes. Jag la mig ner och du ställde dig på knä över mig. Du kollade så hag ville och jag nickade. Din blick tog sikte på min kuk och du närmade dig den. Så öppnade du munnen och omslöt min kuk.

Jag stönade mycket högt och du sög mig och rörde huvudet upp och ner.

Sen var det min tur jag tog ut slemmiga kuken ur din mun och satte mig upp lite. Jag började massera dina bröst och sög på det högra. Du stönade och böjde huvudet bakåt.

Du stönade när jag smekte dig

När jag sugit klart på dina bröst ville jag fortsätta med din fitta. Jag tog två fingrar och pullade dig samtidigt som jag masserade din klitoris med tummen. Du stönade ännu högre nu.

Sen bytte vi position så jag låg ner på marken och du satt med din fitta över mig ansikte. Du gnuggade din uppsvullna och våta fitta mot min mun och tunga.

Du sa att du ville ha mig i dig. Det ville jag också och du ställde dig på alla fyra. Jag greppade dina höfter och lät min kuk glida in i dig. Vi båda stönade högt och vi juckade snabbare och snabbare.

Du ville rida mig

Efter ett tag, innan vi han komma, bytte vi position. Du undrade om du kunde testa och rida. Du satte dig på min kuk och började rida medan jag masserade dina bröst. Det var väldigt skönt, vi båda stönade. Och efter en stund slöt du ögonen, gnydde stötvis och jag förstod att det gick för dig.

Du satt kvar på mig och jag tog tag om din midja. Nu började jag jucka upp i dig medan du satt still. Du lutade du dig fram och vi kysstes medan jag juckade upp i dig. Jag var så nära att komma men jag undrade om jag fick komma i en annan position. Så du lade dig ner raklång.

Jag juckade snabbt

Du satte fötterna i marken och lyfte rumpan från marken så att huvudet och skulderbladen stödde i marken. Jag ställde mig på knä mellan dina ben och bar upp din höft och din röv. Så tryckte jag in min kuk i dig och började jucka snabbt och det lät högt, ett sorts blött ljud.

Efter ett tag kom jag och jag kände hur min sperma strömmade in i dig. Jag tog ut min kuk och såg hur sperman droppade ur dig. Vi la och solade nakna och vilade en stund.

/Den drömmande

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan