Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Grill, bad och orgasm

Jag och mina vänner är vid badbryggan en dag i juli. Runt kl. 18 ser vi att ett gäng killar komma. De har med sig ved, korv och marshmallows. Vi kollar på dem och de kollar på oss. En kille med brunt hår och bruna ögon kollar på mig och ler, av någon konstig anledning ler jag tillbaks.

– Vill ni va me och grilla? frågar en av dem.

Ja tänker jag men säger inget, men min kompis Alice säger direkt ja. Killarna får i gång elden och vi grillar korv och marshmallows och pratar om livet. Jag och killen med brunt hår tittar på varandra. Han är så fin, han ser så ödmjuk ut tänker jag.

– Vill någon ta ett kvällsdopp? hör jag mig själv säga.

Nu hoppas jag att killen med bruna ögon ska säga ja, och det gör han. Vi hoppar ner i vattnet och väl nere kommer vi närmare varandra. Jag kollar rakt in i hans ögon och han i mina. Helt plötsligt hånglar vi.

Det pirrar

Hans mjuka läppar mot mina, jag känner hans lena, tunga som åker runt i min mun. Jag känner hur min fitta pirrar. Jag är så nära honom att jag märker att hans kuk står rakt upp. Han viskar att ag ska komma och vi simmar mot stegen till bryggan.

Vi går upp ur vattnet och säger till de andra att vi ska ta en promenad. Vi går hem till honom. Väl inne i hans sovrum tar vi snabbt av oss kläderna. Han knäpper upp min bh och jag knäpper upp hans byxor och börjar ta på hans kuk, han stönar. Sedan börjar jag suga på kuken och han stönar mer. Han klämmer på mina bröst medan jag suger.

– Nu är det din tur, viskar han.

Han smeker och slickar

Hans fingar rör sig nedåt till min fitta. Han masserar runt och runt och jag börjar stöna högt. Sedan börjar han slicka och jag stönar ännu mer. Jag kollar in i hans ögon.

– Vill du? frågar jag, och han svarar ja.

Jag tar fram en kondom och trär på den på hans kuk. Försiktigt för vi in kuken i min blöta fitta. Fram och tillbaka gungar vi medans vi stönar högt. Det är så skönt, tänker jag.

Det hela blir mer intensivt och vi kommer båda två.Sedan ligger vi bredvid varandra och myser hela natten. Tänk att jag hade sex med en främling …

/Melina

Mer på UMO

Sexnoveller som podd

Här kan du lyssna på erotiska noveller skrivna av unga.

Sexnoveller att läsa

Här kan du läsa erotiska noveller skrivna av unga.

Till toppen av sidan