Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Vi gned oss till orgasm

Vi hade varit tillsammans i sex månader och vi båda visste att det snart skulle hända. Efter skolan frågade du mig och några av mina kompisar om vi ville följa med till din kompis. Såklart ville vi det och jag kände på mig att idag var dagen.

När vi kom dit satte vi oss ute i trädgården. Hans föräldrar var inte hemma så vi alla sprang runt som yra höns och tuppar. Du och jag satt lite längre bort på en gräsplätt medan alla andra badade i poolen. Efter ett tag viskade du i mitt öra att du ville visa mig nåt. Jag följde med dig in i huset.

vi kom fram till ett mysigt sovrum

Huset var stort och hade hur många rum som helst. Vi gick ner för en trappa och kom fram till ett mysigt sovrum.

- Här kan vi göra vad vi vill ostört, sa du och tittade på mig.

Jag fattade vad du menade och kollade så djupt in i dina som jag kunde, och sen kysstes vi. Du tog mig runt ryggen och vi gled ner i sängen där hånglet fortsatte. Vi höll på en ganska lång stund, men efter ett tag ville vi ha mer.

Min hand letade sig ner för dina jeans och när jag nådde dragkedjan blev jag lite osäker och stannade upp.

- Du får om du vill, bekräftade du vilket gjorde mig mer kåt.

Min hand nuddade din kuk

Jag drog ner dragkedjan och du hjälpte mig att få av byxorna. Vi utbytte blickar som gjorde att jag vågade dra av även kalsongerna. Jag såg att du var väldigt kåt men började ändå försiktigt. Min hand nuddade din kuk, först löst. Sen började jag dra min hand upp och ner. Till slut var du på gränsen, och du flämtade fram att du snart skulle komma. Jag slutade genast och vi började kyssas igen.

Det tog inte särskilt lång tid innan du avbröt kyssen och sa att det var min tur att få njuta. Jag la mig ner och vickade på höfterna så att du kunde dra ner mina byxor. Sen drog jag även ner trosorna och särade på benen samtidigt som jag log mot dig. Du förstod vad jag ville och började slicka.

började jag gnida och gnugga snippan mot ditt ben

Det var den skönaste känslan jag någonsin varit med om, jag stönade så högt att du fick påminna mig om att de andra kunde höra. Precis innan jag kom slutade du och istället började jag gnida och gnugga snippan mot ditt ben. Du log och efter en stund kom jag. Det var så skönt.

Du verkade vilja testa samma sak och gned nu kuken mot mitt ben samtidigt som du höll om mina bröst. Även du började stöna högt och efter en kort stund fick du orgasm.

Vi la oss andfådda bredvid varandra och strax efter vi hämtat andan började vi båda att skratta.

/Skönaste sexet ever, Kotten

Till toppen av sidan