Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Hon stönade mitt namn när hon kom

Där sitter hon på soffkanten, min kära flickvän. Hon är den vackraste kvinnan jag någonsin sätt. Båda vet vad som ska ske. Hon har en förförisk blick. Hennes ögonfärg är som en djup, klar pool av blå nyanser som fångar uppmärksamheten och avslöjar hennes innersta känslor.

Hennes leende får mig att hårdna för jag ser vad hon vill. Håret ramar in hennes ansikte på ett elegant sätt och faller i glänsande vågor som rör sig förtrollande när hon lutar sitt huvud en aning bakåt och framhäver sina runda bröst under det tighta röda linnet. Hennes hårfärg är som en målning av solens strålar och håret böljar ner över hennes kropp.

Hon utstrålar en tidlös skönhet och magnetisk charm som lockar min blick. Hon särar långsamt på sina eleganta ben som en inbjudande gest. Mer behöver hon inte säga. Jag lägger mig försiktigt över henne. Och känner hennes varma kropp. Hon stryker sina händer över min nacke och hår. Jag ryser av välbehag och hon drar mitt huvud närmare för en en trevande kyss.

En ilning av välbehag

Jag känner hennes mjuka läppar mot mina. Jag möter hennes tunga med min och vi börjar hångla. Båda har längtat efter det här. Hon tar in sina händer under min tröja och stryker sina långa naglar över min rygg. En ilning av välbehag sprider sig längst med min ryggrad.

Hon drar av mig tröjan och jag lyfter mig upp lite. Sedan knäpper hon upp mitt bälte. Jag tittar in i hennes djupblå snälla ögon och hon frågar om jag vill fortsätta. Jag ville inget annat.

jag för in handen innanför hennes trosor

Jag drar av hennes linne och ser hennes bröst tydligare nu, även om de fortfarande döljs under bh:n. Jag kysser henne igen och hon suger lite på min underläpp. Jag knäpper upp hennes jeans och för in handen innanför hennes trosor.

Jag smekte henne och när jag nuddade hennes klitoris kände jag hur hon skälvde till av upphetsning. Hon drog av mina byxor och särade ytterligare på benen. Jag lade mig ner mellan hennes ben och kände hennes slida mot min hårda kuk. Det var bara ett tunt tyglager som skilde våra kön ifrån varandra.

Hon särade på blygdläpparna

Hon knäppte upp bh:n och min försatts kom när hon tog tag i min hårda kuk ock drog ner förhuden. Kalsongerna gled av och kondomen kom på. Jag tog av hennes trosor och höll på att komma när jag såg hennes snippa. Jag frågade med darrig röst om hon ville att jag stoppade in den, och hon stönade fram ett sexigt ja. Hon särade på blygdläpparna med handen för att visa var jag skulle föra in den.

Jag tog tag i min stenhårda kuk och förde försiktigt in den i hennes våta slida. Den gled in lätt och hon tryckte mig närmare sig med sina ben. Så började vi jucka mot varandra. Jag fördea kuken ut och in långsamt och hon tryckte tillbaka mot mig.

hon omslöt mig

Jag omfamnade henne i en kram och kände hennes bröst mot mina. Vi hånglade passionerat och jag tryckte mig längre in. Jag kände hur hon omslöt mig perfekt och hur hon tryckte sig mot mig. Vi ökade takten lite och jag kände att hennes slida kramade om min kuk. Vi flåsade tillsammans.

Jag kände plötsligt hur hon skälvde till och hur hennes slida spändes och slappnade av i en regelbunden rytm. Han stönade tyst mitt namn i mitt öra och jag såg hur hon njöt.

min varma sädesvätska fyllde kondomen

Jag var också nära nu. Min kuk stelnade till och jag kände friktionen mot mitt ollon och de sköna sammandragningarna som fick hela min kropp att slappna av. Jag kände hur min varma sädesvätska fyllde kondomen i henne.

Vi fortsatte en stund till, sakta. Och det var så skönt att bara försiktigt föra in och ut den med min hyperkänsliga kuk. Att känna hennes varma kropp och sträva tunga var fantastiskt. Närheten till henne och våran gemensamma njutning var det bästa som hänt mig.

/Oscar 17

Till toppen av sidan