Panik - lämna sidan!
Sexnoveller att läsa

Att slicka varandra till orgasm

Jag och min flickvän Millie var hemma hos mig. Hon var min första flickvän, och jag var hennes första.

Vi gick upp till mitt rum och hon gick och kollade runt. Jag satte mig i min mörkgråa soffa. Wow vad snygg hon är tänkte jag.

Hon kom och satte sig bredvid mig. Jag tog bort en slinga med hår från hennes ansikte. Det orangea håret la sig perfekt bakom hennes öra. Hon kollade på mig och frågade om jag hade haft se med en annan tjej förut. Jag svarade att jag inte hade det.

Hon föste försiktigt omkull mig

Du undrade hon om jag ville testa. Jag kollade in i hennes vackra blå ögon och sa ja. Hon föste försiktigt omkull mig på soffan och kysste mig på munnen. Jag kysste tillbaka.

Hon låg där bredvid mig i den lilla soffan en stund. Sen reste jag mig upp och tog hennes hand och drog med henne till min säng. Där la vi oss ner och återupptog kyssandet.

Hon krånglade av sin tröja och jag min. Jag kysste henne längre och längre ner på magen. Ibland tittade jag upp på henne för att se om hon var okej med det jag gjorde. Hon visade att hon njöt och jag fortsatte.

jag strök med handen längs troskanten

Hon knäppte upp första knappen i sin gylf, sen tog jag över och knäppte upp resten av knapparna. Jag drog av hennes byxor och sen strök jag handen längs med troskanten. Jag frågade om det var okej att jag stoppade in handen. Hon sa ja och jag förde in handen och mitt finger gled längst med hennes snippa. Hon flämtade till av njutning och juckade lite mot min hand som för att visa att hon ville ha mer.

Jag kände hur våt hon var och började försiktigt gnugga mot hennes klitoris medan jag samtidigt kysste henne på munnen. Sen kysste jag hennes bröst. Jag sög och kysste om vartannat. Jag kysste hennes mage ner mot troskanten.

Så kollade jag upp på henne igen. Men hon blundade av njutning. Skulle jag våga börja slicka henne? Då drog hon ner trosorna och jag hjälpte henne av med dem.

hon förde mitt huvud mot fittan

Hon särade på benen och tog försiktigt om mitt huvud och förde det mot fittan. Jag förstod att hon ville och började slicka hennes fitta. Hon stönade mitt namn flera gånger. Högre och högre stönade hon. Till slut streck hon ut i en orgasm.

Det var så upphetsande att ha hennes fitta i ansiktet när hon kom. Och när hon återhämtat sig bytte vi plats. Jag drog av mig kläderna snabbt och la mig till rätta. Nu var det plötsligt hon som skickade min fitta. Hon stannade lite när jag var nära att komma och började nu gnugga mot klitoris. Sen fortsatte hon så att hon både gnuggade och slickade. Det blev för skönt och jag kunde inte hålla tillbaka längre. Orgasmen välde över mig och jag önskade att det aldrig skulle ta slut. Sååå skönt!

/Det var tyvärr bara en dröm, önskar att det var på riktigt

Till toppen av sidan